tiistai 1. joulukuuta 2009

Joulumyyjäiset

Lähden tästä piakkoin roudaamaan tavaraa Katajanokalle, Wanhaan Satamaan, Naisten Joulumyyjäisiin. Siellä istuskelen sitten joulukankaitteni ja Glamour-settieni värikylläisessä seurassa keskiviikosta sunnuntaihin. Myyjäisissä on ihana, lämpöinen joulutunnelma, ja siellä on kiva rupatella ihmisten kanssa. Vaihtelua yksinäiseen työhuonemaalailuun. Tervetuloa moikkaamaan! Myyjäiset ovat auki ke-pe klo 10.00-19.00 ja la - su klo 10.00 - 17.00, löydät minut salista G.

En voi uskoa että kerkesin saada kaiken valmiiksi, tänään silittelin viimeiset liinat ja pesin viimeisen satsin pyyhkeitä. Luppoaikaa jäi puolisen tuntia kirjoittaa tänne. Tämä se mamálta opittu taito saada kaikki juuri täpärästi valmiiksi, mutta ei yhtään aiemmin, ja aina karmealla viimehetken paniikkikiireellä.

Kiire!

3 kommenttia:

Maria Veikontytär kirjoitti...

Tämä Pikkuinen tipu on todella kiireinen. näyttisi olevan kenties 10päivää vanha ja on päättänyt oppia lentämään NYT! Mistä tämä ihana kuva on?

Anna kirjoitti...

Sillä on myös ihanan harottavat varpaat, vaikka ehkei ne olen nimeltään varpaat.

Minulla on tapana keräillä kivoja kuvia ja sitten en muista mistä ne on kotoisin. Huono homma kun käytän täälä Blogissa... Luulisin että tämä kuva olisi täältä:

http://cuteoverload.com/

Sieltä löytyy päivittäin eläimiä, joskus ihmiset pakottaneet eläimensä kamaliin vaatteisiin ja sulloneet astioihin tms, mutta joskus oikeasti ilahduttavia kuvia ja tarinoita.

Anonyymi kirjoitti...

Tipu on tosi tormakkana. Viime hetken kiire meillä kuitenkin aika kiva jos on kysymys vain kekkereistä tai joulun valmistelusta. Saa kamalasti valmista tulemaan ja voi alkaa tiputtelemaan joutavampia tärkeysjärjestyksessä pois. Joku niuhottaja sanois, että eipä siis tullut valmista. Mutta messuille meno vähän eri asia. Muistan kyllä
Äetis