keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Neuleita

Rakas ystäväiseni esitteli blogissaan muutaman minulta saamansa lahjan jotka kuulemma sponsaavat hänen neulomisharrastustaan. Voisi ajatella että olen ollut kieroilija, sillä jospa olisikin niin että ns. sposaamiseni tuottaisi puolestaan lisää ihania neuleita... Niitä neuleita joista minäkin olen saanut ilon ja kunnian nauttia. Ja koska jostain syystä minulle tämä puuha ei ole iskenyt vieläkään (kahden pitkän sukan varret vaivalla valmiit, kantapään aloittamista vältellään urheasti), olen iloinen kuin saukko aalloilla saamistani pehmeistä paketeista. Laitan lahja-aarteistani kuvia tänne (ja pahoittelen että kökköpuhelinkamerallani tulee nolon huonoja kuvia, neuleet ovat livenä niin kauniita).


Ihanat turkoosit sukat jotka oli tarkoitetut mökkisukiksi ja joista tuli hellityt citysukat. Langat ovat itse "koolatut", se tarkoittaa että ne on värjätty käyttämällä Amerikkalaisia Kool-Aid juomien juomajauheita. En pääse millään yli että ihmiset juovat tököttiä, jossa on niin styrkat väriaineet, että niillä voi värjätä lankoja.


Mustat pitsisukat kesäiltoja lämmittämään ja harmaat talvisia. Huomaa harmaiden sukkien taivaallinen kiertävä malli, eipä pyöri nämä sukat jalassa. Molemmat ovat jo käytössä nuhjaantuneet, olen pitänyt niitä paljon.


Kynsikkäät joita käytän päivittäin, lahjan mukana tuli lahjakortti ranskalaiseen manikyyriin.


Pehmeät ja lämpimät pörrölapaset jotka ristittiin Scaramoucheiksi, väri on huikaiseva petroolin sininen, ah. Pakkasella paras valinta.


Ihanista ihanin kaulaliina jossa glamourit sulat molemmissa päissä. Pidän tästä huivista hirmuisesti ja käytän säästellen.


Kaulaliina jonka neuloja itse hylkäsi kamalana. Millähän silmillä sitä oikein katsoi?

Itseasiassa laitan tähän ylläolevasta kaulaliinasta lainauksen miten tekijä kuvasi sitä armottomasti blogissaan: "Tekaisin isoilla puikoilla Tennessee-puuvillalangasta kaulaliinan ulkoilutakille, joka on samanvärinen kuin harmaanvihreä lanka. What the hell was I thinking?! Aivan kamalan näköinen tursake, mutta hyvää kaulaliinassa on patukkahapsut ja tuntuma kaulalla. Riittävän hyvä siis käyttöön, vaikka kauneudella ei voi kehua."

Älytöntä, sillä kaulaliina on todella kaunis mustan talvitakkini kanssa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on kyseisen taiturin tuotteita. Nyt kun tulet Kuopioon, pitää ottaa kuva koirankusetuskintaista, joihin remmi hankaa haavamaiset reiät. Niitten päälle pitäisi suunnitella jonkinlaiset kynsikkäät. Tulikohan tämä kommentti väärälle ihmiselle eli väärään plogiin
Marke

Anna kirjoitti...

Varmaan viesti menee tätäkin kautta. Tai siis voin minäkin asiaa miettiä ja korjata, mutta asiantuntijan apua tarvitaan.