keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Tyynyjä!

Ompelija sai eilen valmiiksi satsin uusia tyynyjä. Nyt niitä on hyllyt ihanasti pullollaan pehmeinä, lattiatyynyjä, jättityynyjä, pitkulaisia sohvatyynyjä. Harmi että värit näyttävät jotenkin sameilta tässä kuvassa. Tervetuloa muhistelemaan!Sisustyynyt teen itse, että saan juuri oikean kokoisia tyynyjä, omaan ja asiakkaan makuun sopivia. Täytemateriaalina käytän patjateollisuuden ylijäämää, superlonrouhetta. Materiaalina superlon ei ole maailman ekologisinta, mutta ylijämän käyttö taas on. Ominaisuuksiltaan se on erinomaista koska se ei mene littuun pitkässäkään käytössä, ei edes lattiatyynyissä.

Eilen tapasin mukavan asiakkaan joka suositteli vaihtoehtoiseksi täytteeksi kapokkia. (Kapokki on peräisin sademetsästä, kapokkipuun siemenhaituvista, se on onttoa kuitua, joka ei paakkuunnu ja kuidun pintakerros on vettä läpäisemätön. Sillä on ainutlaatuinen ominaisuus säilyttää ryhtinsä ja lämmössä pullistua uudelleen). Kapokkitäytettä käytetään kuulemma mietiskelytyynyissä.

Kuulostaa heti hyvältä. Minusta olisi mukavaa että tyynyissäni olisi sisällä oikeaa mietiskelytäytettä.

10 kommenttia:

kristian kirjoitti...

ihanan herkullisilta taas nayttaa noi sinun raikkaat varit! minun pitaa ensi reissulle tollaisia loko tyynyja maalle ehdottomasti saada!!!! kapokki kuulostaa hyvalta materiaalta ulko tyyny kayttoon! mitens ala pinnan tyynysta voisi tehda jos meinaa ruohikolla pitaa? vai voiko kayttaa sinun normaalia kanhgasta, nehan saa pestya koneessa!

Maria Veikontytär kirjoitti...

Hyvä tyyny on pehmeiden, hyvien ajatusten synnytysali!!

Näyttää okein synnytyssairaalalta.

Anna kirjoitti...

Kristian, jos ulkotyynyiksi haluat niin voisin pinnoittaa ne vettä pitäviksi, pinnoite kestää myös konepesun, alapinnalle vois laittaa oikein kunnon kerroksen pinnoitetta. Ei tarvii sitten niin hätäillä jos unohtuu yöksi ulos, tai sateeseen. Huippuidea ulkolökötyynyt!!!

Marja, onpa ihana värssy :)

kristian kirjoitti...

loistavaa anna! sina olet paras! tuo pitaa ehdottomasti toteyttaa!!!!! mika kuvio....!!!!! varia varia varia, se on varmaa!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

ihanat tyynyt!! oispa mullakin olkkarissa tollanen hyllykko taynna ihquja vareja:)

Hanna

Anna kirjoitti...

Kiitos Hanna ja Kristian!

Minä olen suunnitellut sellaista superjättiä lattiatyynyä, paksua sellaista, johon mahtuisi ihan loikoilemaan. Ajatelkaa vaikka lastehuoneeseen, tai nuorisolle porukkalöhöilyyn, tai telkan eteen.

Anonyymi kirjoitti...

Sateensietävät ulkotyynyt sun kuoseillasi on yhtäkun loistava myyntiartikkeli.

-pirjo

Anna kirjoitti...

No niin on, parhaat uudet ideat tulee usein asiakkailta!

Pirjo, en malta odottaa tilaisuutta päästä esittelemän täällä sinun yrityksesi uusi innovaatio!

Katja kirjoitti...

Moi!

Kommentoin minäkin. ;) Törmäsin Habitaressa spelttityynyyn, jonka pehmuste on speltin kuoriainesta, joka ei ime yhtään vettä ja pitää siis muotonsa kovassakin käytössä. Ainoaksi haittapuoleksi testauksessa nousi lievä "kahina", johon myyjä vakuutti korvan tottuvan nopeasti. Tämä siis vain kuriositeettina ettei joissain asioissa tarvitse mennä merta edemmäs kalaan. :)

Anna kirjoitti...

Katja, kuulostaa hyvin kiinnostavalta, pitää ottaa kokeiluun ja ottaa enemmän selvää.

Minä löysin Habitaresta tattarin siemenkuoritäytteisiä tyynyjä, sekin kyllä rohisee kun tyynylle istuu. Ja sitäkin pitää kokeilla, tietenkin. Jahka ehtii.

Jokatapauksessa olisi huippua jos täytteen saisi Suomesta, eikä sademetsistä.