sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Look, he is so happy

Häät olivat harvinaisen ihanat, lämmin tunnelma, loistava tarjoilu, superonnellinen sulhanen ja morsian, kauniita musiikkiesityksiä, oikeasti hauskoja muistelopuheita, sulhasen morsiamelleen säveltämä ja esittämä laulu johon liittyi tarinaa. Normisetti häissä, mutta tällä kertaa erityisen onnistuneesti.

Tänään on sitten lievä dagensefteri joka vaatii makoilemaan, puhistelemaan ja lukemaan kirjaa torkkujen välissä. Siksipäs laitankin tähän puolestani virkistävämpää seuraa sunnuntain iloksi, löyhästi häätunnelmiin liittyen. Kuunelkaa Stepher Fryn ihanaa englantia ja ääntä. How delightful indeed.


4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

ja tiistaina alkaa fryn usa-ohjelma! odotan hullun lailla.

Anna kirjoitti...

Hyvä kun sanoit, en ollut huomannut!

Maria Veikontytär kirjoitti...

Mikäli tuo papegoja teki sitä mitä arvelen. Voinen kertoa oman Aleksanteri Suureni osoittaneen minulle rakkauttaan samoin, käsivarrelleni veitikka hyppäsi, Hän oli kovin nuori ja kokematon vielä silloin. Tapahtuma kuitenkin teki meistä ikuiset ystävät. Hän tietää että minun kädestäni tarjottu ruoka(kauraryynit) on tarkoitettu HÄNELLE. Sen lupasin silloin itselleni: Tämän kukon kaulaa ei minun kirveeni katkaise.

Anna kirjoitti...

Kyllä oli kannattava käsivarsiläpyttely, ei turhaan ole Alkranteri Suuri :)