tiistai 6. lokakuuta 2009

Nainen makuuni

Silloin kun pitäisi ryhtyä johonkin tylsempään työvaiheeseen, lahjon itseni tallenetuilla telkkaohjelmilla. Nyt silitellessä katsoin vanhoja Nigella Lawsonin kokkausohjelmia.

Erään jakson viimeinen herkku valmistettiin niin että uunivuoalle lorauteltiin reippaalla otteella valkosipuliöljyä, öljyn päälle leikeltiin rouheita paloja pekonia, pekonipalan nahka heitettiin mukaan "koska siitä valuu uunissa kaikki ihanat rasvat ja maut vuokaan". Paistumisen aikana madame keitti suuren satsin Linguinipastaa ja vaihtoi vaatteensa pyjamaan. Pekonit otettiin uunista, siinä vaiheessa rasvaa oli tirissyt niin paljon että se peitti isot pekonipalat kokonaan. Rouva N noukki varoen nahkapalan pois (ja sanoi syövänsä sen myöhemmin), sotki pastan pekoni-rasvaan, kaatoi lautaselle ja sanoi " Sänky, televisio ja ruokaa, mikä voisi olla parempaa" ja katosi lautanen kukkuroillaan todellista lohturuokien äitiä.

Sanat eivä riitä kuvaamaan kiintymystäni.


2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

minun mielestä nigellaan jos keneen sopii sana sensuelli. se on niin ihanan sensuelli, että joskus ihan ärsyttää että joku on niin ihana.

Anna kirjoitti...

Niinpä!