torstai 22. lokakuuta 2009

Terveisiä Eduskunnasta

Kiintoisa ja antoisa oli päivä Eduskunnassa. Tapasin monia mukavia poliitikkoja, yrittäjäsisariani ja Yrittäjänaiset Ry:n kantavia voimia. Kansanedustajia kävi paljon ja he tuntuivat olevan oikeasti kiinnostuneet asioistamme. Agendassani oli päästä puhumaan arvonlisäverosta, mutta kas siitä oli äänestetty jo eilen, ja vielä niin että prosentti oli korotettu 23:een (auh! Jatkokeskustelua aiheesta kuulemma käydään vielä, pohdinnassa korotus 25 prosenttiin). Kuitenkin oli kiva kuulla päivän aikana että moni oli äänestänyt korotusta vastaan ja ihan oikeista syistä (ajatella). Oli ilo esitellä työtäni, ja töitäni, ihmisille joita kiinnostaa ekologisuus ja kestävät arvot. He varmasti törmäävät asiaan päivittäin.

Leena Harkimon kanssa puhelimme pidempään kankaistani, ekologisuudesta, asiakkaalle räätälöidyistä tuotteista ja kestävyydestä. Kilkkaamalla tästä pääsette katsomaan Iltasanomien videota tapahtumasta, n. kahden ja puolen minuutin kohdalla kuulokojeista keskustellessa näette taustalla kun Yours Truly esittelee Leenalle Putelikangasta.

Mukaani olin "pakottanut" Bergmanin Ainon, ihanaisen yrittäjäystäväni, jonka kuolattavan upeisiin laukkuihin voitte tutustua täällä (suosittelen lämpimästi). Ainon laukut on ommeltu todella taitavasti, muotoilu kaunista, ja mm. läppärilaukun käytettävyys-suunnittelu on loistavaa; läppäri sujautetaan pehmustettuun taskuun joka on ommeltu laukun 'ulkoseinää' vasten, näin itse laukku jää tyhjäksi kaikelle sälälle mitä mukana aina kulkee (toista ulkoseinää vasten on toinen suuri tasku jossa kansiot/paperit kulkevat näppärästi mukana). Tietsikka on tallessa ja turvassa, eikä laukusta koskaan arvaisi mitä siinä kuljetetaan (naisnäkökulma). Laukut ovat kierrätysmatskuista!


Läppärilaukut

Kansanedustaja Maria Guzenina-Richardson ihastui erääseen Ainon läppislaukuista (kuvassa keskimmäinen). Tulevassa Iltasanomissa voitte nähdä Marian poseeraavan kyseisen laukun kanssa, joka on nyt hänen ihan ikiomansa. JA em. Iltasanomien videossa 4:40 min kohdalla Maria silittelee laukkua puhuen ekologisen designin merkityksestä. Aivan loistavaa, Go Aino! Ihmiset, ostakaa nyt laukkunne kun teillä on vielä niihin varaa, pian kysyntä räjähtää käsiin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt pittää kyllä etsiä kuulokkeet. Pitkästyttävää seurata videöta kun ei kuule mitään. Olihan siinä pitkä pätkä sinuaja Harkimoa. Juuri oikea henkilö naama eteenpäin