maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tulihan se viimein

Eilisestä kuumasta ilmasta meillä nautti täysin rinnoin yksi otus. Kissapa tietenkin. Se loikoili koko päivän pötkönä ja vähän rullalla, ja sen naamasta näkyi miten ihanaa kun on kuuma. Välillä venytteli ja kiertyi sitten uudelle kerälle. Me, ihmisparat, olimme läkähtyä kunnes jaksettiin, tai belgialainen mies jaksoi, hakea kellarista tuulettimen. Sitten sitä ei voitu suunnata sohvalle koska kissimus inhoutui ilmavirrasta. Otukselle koko sohva ja meille ilmavirtaa ruokapöydän ääreen. Ei muutoin raaskittu koska kissalla oli niin kesäpäivää.

Onneksi viimein älyttiin hypätä pyörän selkään ja uimaan. Hymyilimme ihan vahingossa kun tuntui viimein niin kesältä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä jo huolestuin, että missä on Veikon takajalat, mutta tarkemman tarkastelun jälkeen ne löytyivät turvasta hännän alla. Noin hauskasti sykeröä kissaa en olekaan nähnyt pitkään aikaan. Hänellä on selkeästi kissanpäivät .

-Päivi

Anna kirjoitti...

Lellikissoilla on kyllä kissanpäivät :) Nukkumista vain mahdollisimman pehmeissä paikoissa, esim pelkkä sohva ei kelpaa vaan siiä pitää olla lisäksi tyyny, mielellään tyynyjä, tai ainakin torkkupeitto. Silityksiä saa aina kun haluaa ja muutenkin saa käskyttää koko poppoota.