sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kakku saa olla päältäkin kaunis

Mökkityöloman aikana löysin/tilasin ihanaisia pakkaustarvikkeita postitustilauksiini. Ajattelin että olisipa kiva jos asiakas ilahtuisi jo postissa, sitten seuraavaksi kun avaa postipaketin ja viimeiseksi saadessaan sisäpaketin auki. Kolminkertainen ilahdus. Sen mielelläni toimittaisin asiakkaalleni.

Ajattelin ilauttaa myös niin että tilaaja voisi tilata suoraan paketin lahjaksi ystävälleen, lahja saapuisi perille kauniissa pakkauksessa, kortin kera. Itseasiassa laitan aina kortin pakettiin, mutta tässä tapauksessa korttiin voisi kirjoittaa sitä mitä asiakas toivoo ystävälleen kirjoitettavan. Helppoa kuin mikä, jäisi turha postitusvälikäsi välistä ja lahjan saaja saisi lahjansa ajoissa ja nättinä.

Tilasin tyttömäisiin tilauksiin ihanan pinkit postituspussit, miehekkäämpiin punaisia ja oransseja. Tuote kääritään ensin silkkipaperiin, valkeaan, turkoosiin tai mustaan. Ajattelin että pinkin pussin kanssa olisi valkea tai turkoosi sangen kaunis yhdistelmä, punaiseen ja oranssiin valkea tai musta. Silkkipaperipaketin teippaan kuvioidulla kivalla teipillä (4 eri vaihtoehtoa). Korteissa Clint Eastwood, John Wayne, tai Marlene Dietrich.

Minulle tuli niin jouluolo kun sain pakata heti tilauksen uusilla vermeillä. Tulikin nelinkertainen ilahdus, yksi ihan itselle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea. Tekee mieli heti tilata jotain.....

Jenni kirjoitti...

Oih! Heti himottaa tilata jotain :) Ja totta se on, kyllä pienikin viesti ja yksityiskohta puhuttelee!

Anna kirjoitti...

Ai kun kiva kuulla että teistäkin kivoja. Arvatkaapa vaan miten ihanuutta on noihin pakkailla! :D