maanantai 22. helmikuuta 2010

Joolsin jalokiviä

Fanitan Jools Hollandia. Erityisesti siksi että hän on saavuttamansa aseman turvin päättänyt tarjota esiintymismahdollisuuden uusille, tai tuntematomille esiintyjille. Joolsin ohjelma sekoitus uutta, kummallista, vanhaa, tunnettua ja yllätyksiä. Usein musiikki ei natsaa makuuni, mutta joskus seasta löytyy helmi ja niin kävi lauantaina. Hauska uusi tuttavuus The Imagined Village, sekoitus Intiaa, Arabiaa ja Irlantia. Jokseenkin yllättävä yhdistelmä, mutta toimii kiinnostavalla tavalla.

YouTubesta löysin lisää heidän musiikkiaan, kappaleet kaikki jokseenkin erityylisiä, nyt täytyy hankkia CD. Voin kuvitella miten maalaukset luistaa tämän musiikin tahdissa, sopivan rytmistä ja mielenkiintoista.









4 kommenttia:

Ruostevilla kirjoitti...

Hei hauskaa! Mulla tuli mieleen hyvin maallisesti kuinka multa luistais silittäminen vauhdilla tämän musiikin tahdissa. Sä oot kyllä inspiroiva blogin pitäjä, ei voi muuta sanoa. Kiitos! (Siis kyllä sä inspiroit muuhunkin kuin silittämiseen, mutta tällä hetkellä pyykkivuori kaatuu päälle...)

Anna kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista :) Mutta eikö olekin jännä että jotkin musiikit on luotu työn tekoon, sitä siivittämään. Minulla on eri musiikit eri toimintoihin, siivoukseen, maalaukseen, ompeluun, suunnitteluun, lököilyyn. Ihana löytää uusia innostuksia näihin kategorioihin.

Tuija kirjoitti...

Minäkin fanitan Jools Hollandia. Hyvä tyyppi ja löytää hienoja esiintyjiä.

Anna kirjoitti...

Ja Belgiassa BBC lähettää niitä kivasti 'ajassa', täälä Suomessa saadaan jälkijunien jälkijunassa Joolsin ohjelma. Blaah. Muutenkin on mieletön ikävä BBC:n ohjelmia. Erityisesti Never mind the buzzcockia.