perjantai 23. syyskuuta 2011

Lisää herkkuja

Habitaresta muutakin hauskaa. Löysin muunmuassa ihania naapureita. Kissakansan Päivin ja Sirinä Designin Ritun. Molemmat piristivät rankkoja messupäiviä ja molempien tuotteet omilla tavoillaan niin hurmaavia. Kissakansan pehmoiset sopivan ihanasti värikkäät tyynyt ja Sirinän puuvilla-nokkoskankaat kauniine printteineen. Lisäksi Kupintekijän mukit pääsivät oitis kotiimme.


Mukit näyttävät raskaille mutta ovatkin yllättäen ohuen ohutta keramiikkaa, kevyttä ja kaunista, värit harmaata, ruskeaa ja yllättävää ihanaa pikkulinnunmunan sinistä.


Itse ilahdutin ihmisiä olemalla elävä malli Pörrö Sahlbergin koruille. Päälläni oli eri päivinä erivärisiä pellavamekkoja ja pitkät näyttävät korut kruunasivat asun (ja pysäyttivät vierailijoita tuon tuosta). Pienemmät koristeet olisivat olleet ihan turhat. Litteät yksittäiskappaleina tehdyt helmet olivat ihanan tuntuiset hypisteltäessä, huomasin että soljutin niitä usein sormieni välissä, terapeuttista kaunista.

Laitoin nämä helmet kahdelle kerrokselle, värit vaihtuvat sateenkaarena liukuen.


Jokaisessa helmessä erilainen hieno kuviosysteemi, harmi ettei kuvassa toistu taaskaan kirkkaat lämpöiset värit niin ihanasti kuin livenä.

Päätin ottaa osaa Pörrön korumassakursseille, tehdä itselleni omat pitkät helmet. Pörrö on työhuonenaapurini ja sen verran kutsuvia naurunpurskahduksia kuuluu kurssilaisista seinän takaa että sinnehän on pakko mennä mukaan. Tulkaa tekin, kurssilista löytyy täältä, kaikkea erilaista kivaa ja kiehtovaa tiedossa. Joe et ole ennen kokeillut massailua peruskurssikin löytyy listasta. Samalla olette tervetulleet pistäytymään minunkin puolellani, keitän kahvit!

Ei kommentteja: