tiistai 8. toukokuuta 2012

Puumerkki!

Niin, vielä on kokonaista neljä päivää aikaa osallistua oikealla olevaan äänestykseen, eli toivelistaan. Jos ette ole jo laittaneet puumerkkiänne, pyytäisin kauniisti sellaisen laittamaan. Ja jos haluatte osallistua arvontaan, jokin vinkki henkilöllisyydestänne olisi tarpeen, joko kommenttilaatikossa tai s-postilla anna(at)rantakoskidesigns.fi. Arvontapalkintona on kaksi pellavaista keittiöpyyhettä. Suosittelen siksikin että henkilöllisyyksiä on ilmoitettu vähemmän kuin ääniä, voittoprosentit ovat suotuisat!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

äänestin juuri! onneksi ehdin! mä kyllä haluan lukea kaikkea! mutta valitsin silti yhden summanmutikassa. jotain muuta -osastoon sanottakoon, että myös noi sun muistelmat on kivoja, muistaa aina itekin olla iloinen silloin kun niitä lukee:)

terkkuja, ja hyviä äänestystuloksen tarkistushetkiä! ja kuten kaikki muutkin äänestyksen jälkeen valitut, kirjota vaan samaan tyyliin kuin ennenkin kaikkea, luen silti!

mun työkamut on kai ottanu suhun yhteyttä ja tilannu jotain saunatekstiilejä? voisitko tähän tilaukseen ympätä kätevästi vierailun tuotteiden kohdemaassa tutkimassa miltä ne näyttää livenä? voitais juoda teetä mun luona!

Hanna

Anna kirjoitti...

Kiitos Hanna äänestä, mutta toden totta, sinun ääntsi olisi kaikkein kivin kuulla livenä teekupposen äärellä! Harmi etten hoksannut lisätä tilauksen postitukseen että siihen sisältyy toimitus paikan päälle...