sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kauppaa

He-heii, viimeinen päivä äänestyksessä arvon immeiset. Ruksailkaa ruutunne ken sitä ei ole vielä tehnyt. Ja jättäkää pumerkkiä minulle jos haluatte osallistua arvontaan. Näen kävijämääristä että täällä on monen monta kävijää enemmän kuin ääniä, kiinni jäitte!

Sitten muuhun asiaan. Pyrkimykseni on viettää vapaita ja rentouttavia viikonloppuja, järjestää työaikani niin että viikonloput olisivat omaa aikaa, mutta sitten huomaan että joka lauantaille ja sunnuntaille on aikataulussa miljoona työtehtävää joita voin tehdä kotona. Kiva niinkin, voi jäädä pyjamassa sohvalle töitä tekemään, mutta ei se ihan lomaa ole. Eilen ja tänään istun sohvalla, tietsikka sylissä ja koetan ymmärtää nettikaupan perustamisen saloja. Olen pohtinut pitkään laitanko kaupan, vai enkö laita. On kerta olemassa muitakin nettikaupoja joissa töitäni on ja sähköpostilakin voi tilata. Mutta kai se nyt on niin että nykyaikaan on astuttava ja nettikauppa laitettava. Asiakkaille paljon mutkattomampi systeemi, paljon olen palautetta siitä saanut. Joten hommiin.

Mutta voi jehna kun pitäisi olla niin multimonilahjainen kaikessa mahdollisessa kun on yksinyrittäjä. Ei taivu nuo nettiasiat aina tuosta vaan. Aikaa hulahtaa aina moninkertaisesti siihen mitä kuvittelin. Tekevä kuitenkin oppii ja pikkuhiljaa salat aukenevat.

Verkkokauppa on siis rakentumassa, olette ensimmäisiä joille siitä kerron ja laitan heti viestiä kun sinne pääsee tutustumiskäynnille. Pitäkää peukkuja jotta saan systeemin ihan toimimaankin.

Aurinkoista sunnuntaita teiteille, nautiskelkaa ihanasta laiskottelupäivästä. Ulkona näyttää ihanalta ja kesäiseltä.

Ei kommentteja: