sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Yhtä juhlaa

Onneksi Murphyn laki toimii myös positiivisesti. Minulla on menossa vierassuma ja se on ihanaa. Kavalkaadin avasi hiihtolomavieraat, heidän lähdöstään päivä väliä ja tapasin kaksi rakasta ystävää joihin tutustuin Belgiassa. Nämä ystävät on belgialainen mies ristinyt Marimekoiksi, sillä he tietävät kaiken Marimekon mallistosta ja historiasta, he ovat matkustaneet kaikkialle maailmaan nähdäkseen Marimekon liikkeet muissa maissa. Heillä on koti ja vaatekaappi pullollaan Marimekkoa, molemmille mallit sopivat täydellisesti. Tälläkin vierailulla sain muotinäytöksen Kampin liikkeessä (hauskaa!). Lisäksi sain heiltä myöhästyneenä syntsälahjana ihanat Sukat makkaralla-lasit.

Siitäpä päivä väliä ja eilen tapasin taas yhden Belgiaystäväni Kristianin superhauskan illanvieton merkeissä. Söimme hyvää ruoka ja joimme vähän liikaa hyvää viiniä. Tämän ystävän kera meillä on aina uusia hankkeita ja ideoita kehitteillä, puhkumme luovaa intoa ja lietsomme toisemme sfääreihin. Valokuvaajana hän on kuvannut ystävällisesti paljon töitäni ja keksimme aina uusia kuvaushankkeita (kunhan vaan löydämme vielä aikaa niiden toteuttamiseen). Lisäksi odotan innolla esitellä teillekin hänen uusimmat upeat työnsä, 3-4 metriset valokuvataulut. Näin niistä vedoksia ja ne ovat henkeäsalpaavia.

Ja ensi viikolla saan vielä yhden ihanan Belgiaystäväni vieraisille. Luvassa on elokuvaa, herkullista ravintolaruokaa, yömyöhään sohvalla rupattelua viimeaikojen kuulumisista. Niin ja shoppailua, tietekin.

Zaijai, tunnen olevani etuoikeutettu, niin rakkaita ihmisiä tapaan kerralla. Olen täynnä virtaa ja energiaa. Ystäviltä saa niin paljon kaikkea ihanaa henkistä. Hymyilyttää nytkin kun tätä kirjoitan.



Sukat makkaralla. Nämä ovat niin ihanat että joudun varmaan palaamaan liikkeeseen ja hankkimaan lisää. Värit ovat huimat ja ihanasti erit. Lisäksi löysin palalaarista juuri sopivan palan Satula-kangasta pöytäliinaksi. Sopii keittiöni punaiseen värimaailmaan. Kun kankaitahan minulla ei omasta takaa olekaan...

Ei kommentteja: