keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Kesälaukut

Tein kesän iloksi minisetin laukkuja, 2 kpl/ malli. Laukut ovat pehmustettuja muhkealla vanulla, sisätaskuja on 4kpl, yksi suuri vetoketjulla. Laukun sulkee magneettilukko. Miltei kaikki menivät uusiin kainaloihin Designtorilla, yksi Ansa ja yksi vaalean vihreä Lauren odottavat vielä uusia omistajiaan.


Ihana Ansa Ikonen


Vuori herkkä siniharmaaHehkeä Rita Hayward


Upea Lauren BacallVuori syvä punainenVaalean vihreän kassin vuori sama siniharmaa kuin Ansa-laukussa.
Silmän pilkkeenä Pulp Fiction, tässä John Travolta, aka Vincent VegaJa tässä Samuel L. Jackson, aka Jules WinnfieldVuori molemmissa raikas lime2 kommenttia:

MiaO kirjoitti...

Upeita laukkuja! Hauska idea noi legendaariset näyttelijät. Tykkään erityisesti tuosta Samuelista. Tiedätkö, että minä painan myös kangasta. Täällä Kiinassakin minulla on seulat ja pastat mukana, mutten ole niihin vielä tarttunut. Nyt on kuitenkin alkanut viritä taas ideaa ja intoa. Mieluiten painaisin valotuskaaviolla, mutten ole saanut vielä hommatuksi lamppuja, joten täytyy turvautua vahaan. Saapa nähdä syntyykö tässä loman aikana jotain... Tykkään muuten kovasti tyylistäsi ja olen ihaillut sinun tuotteitasi. Painamisen intoa ja iloa sinne! Mielenkiinnolla jään odottelemaan, mitä kaikkea sinulta syntyy.

Anna kirjoitti...

No nyt hommiin siellä! Innosta pitää napata kiinni kun se tulee, se on monesti nopeasti katoavaa sorttia :) Minäkin käytän joskus vahakaavioita, hyvä systeemi sekin, Belgiassa minullakaan ei ollut lamppuja, vahalla menin monta vuotta.

Kiitos kauniista sanoistasi! Laita sinäkin kuvia Blogiisi kun pääset painamisen makuun.

Kirjoituksesi (silloin aiokanaan) Laosin reissustanne oli aivan ihana.