sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Pore


Ullanlinnaan on avattu uusi ihana sisustusliike Pore. Liikkeessä on sisutustavaroiden lisäksi laukkuja ja koruja, kokonaisuus on kaunista sekä houkuttelevaa lifestyle-tyyliä. Painotus on kivasti ekologisuudessa, eettisyydessä ja suomalaisessa käsintehdyssä designissa. Poressa on myytävänä myös Rantakoski Designsin tuotteita, kaikki eilisen postauksen Sitrukset, sekä muita kankaita ja tyynyjä, niistä kuvia alla.

Pore löytyy osoitteesta Vuorimiehen katu 10. Suosittelen lämpimästi tutkimusretkeä!


Rantakoski Designsin tuotteita Poren hyllyillä, kuva otettu juuri kun Pore oli avattu, nykyisin hyllyt ovat täydemmät ja Sitrukset ovat löytäneet paikkansa.


Kankaita ja tyynyjä


Ja hohdokasta Glamouria


Hiirenvirna-kangas sai Poreeseen aivan omat väritykset, tässä turkoosi.KursiiviJa tässä herkät beigetHerkkää tunnelmaa luo myös vaalean vihreä hiirenvirna


Ja kesäisen raikas keltainen


Myös Saniaisen turkoosi väritys on Poreessa oma


Saniaisesta löytyy myös lämmin oranssi


Ja hiirenvirnasta raikas vaalea vihreäPinot valmiina pakattavaksi, hakemista odottamassa, malttamatomana uutta kotiaan varten.Poreesta löydät myös kauniit Aino Bergmanin laukut. Malli kuvassa keskellä, pöydän päällä. Postasin Ainosta taannoin, voit virkistää muistiasi täällä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

So beautiful!
Anja K,Switzerland

Anonyymi kirjoitti...

Onpas tyylikäs kauppa ja kauniit tuotteet. pitää tutustus Helsingin käynnillä

Anna kirjoitti...

Thank you, Anja. I love your works, too. Do you have webshop? I'd love to post about you here for Finnish readers.

Anonyymi, kauppa on tosiaan tutustumisen arvoinen.