maanantai 7. kesäkuuta 2010

Espan Designtori

Ensi lauantaina 12.6. Espan puistosta löytyy Espan Designtori klo 10-18. Hanke on osa Helsinkipäivän monipuolista ja kiehtovaa ohjelmaa. Tilaisuus on sikäli harvinainen että kerrankin erotetaan osa torista vain designereille. Suomesta löytyy pilvin pimein erilaisia käsityömessuja, mutta ei juurikaan mahdollisuuksia designereille esitellä töitään suurelle yleisölle. Upeaa että puute on huomattu ja siihen vastattu.

Hakuohjeissa luki torista näin:

"Helsinki-päivän designmarkkinat järjestetään 12.6. Espan puistossa, Läntisellä Runeberginesplanadilla klo 10-18. Helsinki-päivän Esplanadin puiston perinteisten käsityömyyjäisten lisäksi tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa designtori. Samaan aikaan Espan puistossa ja lavalla juhlitaan perinteisesti Helsinki-päivää. Lavalla on ohjelmaa ja musiikkia aamusta iltaan. Mukaan mahtuu noin 30 myyjää.

Tavoitteena on esitellä mahdollisimman monipuolinen läpileikkaus suomalaiseen designiin.

Designtorin myyjiksi haetaan nuoria, uransa alkuvaiheessa olevia pääkaupunkiseutulaisia suunnittelijoita ja tekijöitä. Myyntituotteiksi soveltuu esim. korut, asusteet, vaatteet, sisustustuotteet.

Myytävien tuotteiden tulee hinnoiltaan soveltua torimyyntiin. Myyntipaikkojen somistaminen on suotavaa. Helsingin kaupunki pidättää oikeuden myyjien valikoimiseen.

Valintaperusteita myytäville tuotteille ovat tuotteiden soveltuvuus torimyyntiin, designarvo ja omaperäisyys."Hain torille ja sain ilokseni paikan. Tarjolle tuon enimmäkseen Glamoureitani; ikisuosikkejani, sekä aivan uunituoreita, hohdokkaita, glamouria tihkuvia tuotteita. Pyyhkeitä kesäisiin rantalojumisiin ja saunailtoihin, kauneuslaukkuja joissa kuljetetaan tyylikkäästi tärkeät kaunistautumisvälineet, sekä uusia loistokkaita käsilaukkuja. Lisäksi kesäisiin puutarhajuhliin kauniita pöytäliinoja, sekä sisustukseen persoonallisia tyynyjä. Kaikki luonnolle puhtaita, uniikkeja ja käsinmaalattuja.

Tervetuloa tapaamaan minua ja tutustumaan tuotteisiini! Pssst; jos kerrot että luet blogiani, saat 10% alennuksen ostoksestasi.


Glamoureita voit katsella täältä, tosin uutuudet paljastetaan vasta torilla.
Lisää Glamoureita täällä, täällä, täällä, täällä ja täällä...


Uusia pyyhkeitä kuivamassa (pahoittelen kökkökännykkäkamerani kökkökuvia...)


Pyyhkeitä kuivaa myös kaikissa muissa mahdollisissa paikoissaIllan ilostuttajat ikkunastani. Hiljaisuudesta kuului lämmitysliekin kuohahduksia, ne herättivät huomioni katsomaan ikkunasta ulos.


Ei kommentteja: