tiistai 3. marraskuuta 2009

Glamour

Glamour-malliston alkuperäisinnoittaja oli ikisuosikkini Humphrey Bogart, ihanan karu ja rumankaunis mies. Minua kiehtoo miten niin pieni mies onnistui näyttämään niin isolta mieheltä, kädet vyönlenkeissä, rinta rottingilla. (Luin jostain että Casablancan kuvauksissa Humphrey joutui seisomaan appelsiinilaatikon päällä suudellessaan Ingrid Bergmania). Sain aikanaan Minnalta Humphreykortin josta valotin vitsiksi seulan ja painoin kankaan. Tulos olikin niin hauska että ajatusta piti kehitellä edelleen. Siitä sitten leipoutui Glamourit ja Bogie sai seuraa.

Se ensimmäinen (pahoittelen kuvan surkeaa laatua)

Valitsen Glam-henkilöt kuvien glamourasteen mukaan. Vanhempien filmitähtien säteily ja dramatiikka on upeaa, ja juuri sitä haen. Kun lisään kuviin vielä glitterit on glamourin vaikutus taattu (sanakirja kääntää glamourin: loisto, hohto, lumous). Moni asiakas kuitenkin etsii pusseista fanikuvia, minulta on muutamaan otteeseen kyselty jopa Jari Sillanpäätä... Voin toki tehdä Jarikuvankin mutta se maksaisi ylimääräisiä kipurahoja. (Ei vaiskaan, teen toki asiakkaille ihan sillä kuvalla millä haluavat, mutta ylimääräinen seulan valotusmaksu tulee lisäksi jos en itse voi käyttää kuvaa tilauksen jälkeen).

Alla muutama Glamour-esimerkki (alkuperäiskuva, sekä kuva valmiissa tuotteessa*). Enemmän kuvia ja värivaihtoehtoja täältä. Esittelen innoissani teille pian ihkauudet Glamourini; Clint sai kaksi uutta upeaa naamaa, Humphrey ja Lauren toisen pusukuvan (ah), uusina kasvoina mukaan pääsivät säkenöivä Rita Hayworth, sankarini John Wayne, hohdokas Jack Nicholson ja meidän omat ihanaiset Ansa ja Tauno**! Kehittelen lisäksi muutamaa uutta pyyhekuvaa. (Pian pääsette kietomaan alastoman vartalonne Clintin syleilyyn). Pyyhkeistä ja meikkilaukuista saa muuten kivoja joululahjasettejä, vink vink.Dear Humphrey


Dear Humphrey again


Humphrey ja upea vaimonsa Lauren Pascal


Tosinainen Lauren


Marlene Dietrich, diivojen kuningatar


Marlene tihkuu glamouriaÄijien Äijä Clint Eastwood


Pyssy-Clint

Minua nämä kuvat ilahduttavat joka kerta.


*) Tiedoksi miettiville, valmiita valokuvia saa käyttää jos ne muuntaa itselleen niin ettei niitä voi sekoittaa enää alkuperäiseen valokuvaan, siis fyysisesti sekoittaa valokuvaan. Niinpä kun käsittelen kuvista oman seulan ja painan omalle kankaalle, en joudu tekijänoikeussotkuihin. Seikan selvitti minulle aito lakimies.

**) Pussukoita minulla on nykyään neljää eri kokoa, kaksi isoa joissa shampoot ja saippuat kulkevat mukana kätevästi pystyasennossa, keskikokoinen meikeille, sekä pieni johon saa kivasti kaikenlaista tuikitarpeellista sälää kulkemaan mukana käsilaukussa/repussa/salkussa (pikkupussiin mahtuu hyvin mm. puuteri, peili, kampa jne, tai vaikkapa kamera, eli ei se ihan mini ole).

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea ja upeita juttuja tuloksena. Näitä ei kyllä raatsisi laittaa komeron hyllylle ollenkaan

anna kirjoitti...

Ei niitä ole tarkoituskaan, ne saa jäädä esille kylppäriin sisustuselementiksi matkan jälkeen. Ja ne pienemmät kulkee käsilaukussa ilahduttamassa päivittäin.

Anonyymi kirjoitti...

Marke: hyvä idea. Laitoin meikkilaatikon pussukkaan ja isompaan naamanpuhdistuspullot. Vessa pöytä on nätti ja järjestyksessä