tiistai 27. huhtikuuta 2010

Bulsara Brothers

Haluaisin esitellä teille hieman toisenlaiset taiteilijat kuin aiemmin esittelemäni. Kyseessä on musiikin ja hillittömän naurun yhdistelmä Bulsara Brothers, Helsinkiläinen kahden miehen kokoonpano joka soittaa juhlien riemuksi Queen-klassikoita hulvattomien välispiikkien ja shown kera. Minulla oli ilo ja kunnia nähdä heidät viime viikonloppuna eräissä häissä, ja uskokaa kun kerron ettei minulla ole ollut pitkilleen niin hauskaa. Siis über-viittävaillepissathousussa-hauskaa.Siitäkin huolimatta että heidät oli pyydetty esiintymään ruoan ja kahvin välissä, ilman että alkoholia oli tarjottu, häissä jossa sulhasen ja morsiamen suku/ystävät eivät tunteneet toisiaan (ts. tunnelma oli siinä vaiheessa vielä hieman jäykähkö), ja vielä aikaisin iltapäivällä, saivat he jokaisen juhlijan pian kuninkaalliseen muudiin mukaan ja nauramaan kyyneleet silmissä.
Se mikä esityksestä teki erityisen onnistuneen on se että molemmat esiintyjät ovat loistavia muusikkoja, eli hupailun lomassa soitettu musa soi hienosti. Miekkosilla on muitakin musiikkiviritelmiä menneillään jo vuosien takaa, tämä syntynyt lienee huvituksen vuoksi. Ja hauskaa Brotherseilla tuntui olevan itselläänkin, aivan yhtä ruhtinaallisesti kuin meillä katsojillakin, ja se tietenkin lisää aina ilon astetta yläsvääreihin. (Ennen ruokaa sama duo esitti ilman varsinaisia Bulsara-vermeitä, siisteissä häävetimissä, herkempiä biisejä. Repertuaarissa löytyy).
Mietin tovin että mainitsenko toisen Bulsaroista olevan serkkuni, vesittääkö se viestin, luuletteko kenties minun kehuvan vain siksi että mainostaisin velvollisuudesta. Vaan mainitsempa kuitenkin, sen verta ylpeä serkustani olen, ja turha luulla etteikö esitys olisi juuri niin hyvä kuin hehkutan. Esitys oli häävieraiden huulilla koko loppuillan ja Facebook-päivityksissä vielä tänäänkin.


Serkkuni Mikko Bulsara

Erik Bulsara, "Rankaisija"


Kuvitelkaa nyt kahta miestä ja yhtä kitaraa vetämässä Queenin mahtipontisia biisejä (ja kyllä, joukossa oli myös Bohemian Rhapsody, joka tietenkin oli koko setin kuningatar pudottaen ihmisiä tuoleiltaan), homma menee joko plörinäksi, tai sitten se osuu juuri nappiin. Tässä tapauksessa muhevasti siihen nappiin. Bulsaroita voitte tilata nostattamaan omien juhlien, myös pienempien, tunnelmaa. Yhteystiedot löytyy tästä: mfffestival@gmail.com, 045-125 3939.

Suosittelen, ja vastaan hengelläni, jos juhlasi eivät tästä setistä entisestään parantuneet.
Kuvat Bulsara Brothersien omasta arkistosta.

Ei kommentteja: