Olen usein haaveillut osallistuvani joskus ravintolapäivään. Nyt ilokseni saan siihen tilaisuuden, tosin en ruoan laittajana koska sen valmistaa ihan aito keittömestari, mutta muuhun tohinaan sentään. Bockin talossa, siis siellä missä istun nytkin puotipuksuna, tarjoillaan lauantaina 4.2. klo 11-17 luomupunajuurisosekeittoa, tietekin smetanan ja itsetehdyn leivän kera, kyytipoikana raikasta kaivovettä. Annos maksaa peräti 5e ja sen laittaa keittömestari Bockin talon kesäravintolasta. Keitto on kuulemma huumaavan hyvää. Odotan innolla ja vatsa kuristen.
Tulkaa tekin mukaan, mielelläni ojentaisin teille annoksen! Ja sitäpaitsi, päivän aikana kaupunki pullistelee kaikkea kivaa ja hyvää. Huono päivä istua kotosalla siis.
Ravintolapäivän humun voipi tsekata täältä ja täältä mikäli oleilet Facebookissa.
Tulkaa tekin mukaan, mielelläni ojentaisin teille annoksen! Ja sitäpaitsi, päivän aikana kaupunki pullistelee kaikkea kivaa ja hyvää. Huono päivä istua kotosalla siis.
Ravintolapäivän humun voipi tsekata täältä ja täältä mikäli oleilet Facebookissa.
2 kommenttia:
Nam. Tulisin ilman muuta, jos matka olisi noin 400 km lyhyempi. Toivottavasti tulee paljon muita, lähempää
Niin, toivottavasti tulee. Menen jo torstaina somistaman ravintolaa kankaillani. Hauskaa!
Lähetä kommentti