keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kristian Kaarna

Helsinkiläiset huomious! Viikonloppuna ensimaistiainen Kristian Kaarnan valokuvateoksista Suomessa. Näyttely on auki vain lauantaina ja sunnuntaina, +Studio, Pursimiehenkatu 26 C, 2krs, 11-12.5 klo 13-16.  Suosittelen todella lämpimästi!


Klik

Kristianin työt ovat suurikokoisia maisemia joissa on jokaisessa pieni kiinnostava twist. Tai suurempi twist. Syviä horisonttiin saakka leviäviä tyyniä meren selkiä, pilviä jotka on rakennettu uudelleen, tai hiekkarantaa johon aallot taittuvatkin kahdesta eri suunnasta. Maisemaa on pakko jäädä tuijottamaan. Samalla hiipii sisuksiin rauha, ihan huomaamatta, kuulas, kirkas rauha. Sellainen joka tulee kun kävelee hiekalla rantaviivaa meren suolaisessa tuoksussa, tai kun kellahtaa selälleen niitylle pilviä katselemaan pumpulipilvisenä kesäpäivänä. Tiedättehän, juuri se ihanan rauhaisa olo. Maisemat on kuvattu lähinnä Suomessa, Argentiinassa ja Italiassa, värimaailma vaihtelee kotoisen suomen väreistä Välimeren huikaiseviin sinisiin ja Argentiinan mausteisiin ja tummiin makuihin.

Kuvia voitte jo etukäten katsella Kristianin nettisivuilta. Selatkaa etusivua alaspäin niin löydätte lukuisia  teoksia. Mutta livenä kuvat ovat vieläkin hienompia. Käykää siis tsekkaamassa näyttely. Kristian on itse paikalla ja tulette huomaamaan miten ihana tyyppi hän on, ei tarvitse ujostella!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Upeita valokuvia, osa jopa meditatiivisia! Suosittelen viikonloppunäyttelyä!