tiistai 27. marraskuuta 2012

Puolivapaa

Tänään on ollut sangen kummallinen päivä. On nimittäin niin että olen ollut kotona ja töitä on ollut mukana vain vähän. On jokseenkin outo olo kun seurattavana ei olekaan pitkää listaa. Mukavaa kyllä. Heräsin vahingossa kamalan aikaisin, söin aamupalan ja ryömin vielä pikku-uniksi belgialaisen miehen viereen. Sitten söin muina miehinä aamupalan numero kaksi. Katsoin vähän nettitelkkaa. Luin vähän kirjaa. Pesin pyykkiä, siivosin. Sitten kaivoin koneen esille ja tein pari tuntia töitä. Ihmeellistä miten paljon päivän aikana ehtiikään kotosalla, työmatkoihin ei mene aikaa. Sain laiskan puoleisen sihteerin työavukseni. Sitä hymyilytti.


Viime viikonlopun WeeGeen joulumyyjäiset meni mukavasti. Kiitos kaunis kaikille joulumielisille pistäytyjille! Sunnuntaina seuraavat joulumyjäiset, Ornamon, Valkoisessa salissa, klo 11-17 ja maanantaina klo 11-19. Tervetuloa pistäytymään, sinnekin ilmaiseksi sisään!

4 kommenttia:

Kaisa Palomäki kirjoitti...

No voi suloisuus... <3 :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikäpä ollessa, kun on noin viehko sihteeri. Laiskanpuoleisena päivänä varsinkin

Jenna kirjoitti...

Voi kunpa olisin itsekin päässyt Weegeen joulumyyjäisiin. Olisin kovasti halunnut ostaa 30-vuotta täyttävälle veljelleni upean Hitchcock-pyyhesetin! Valitettavasti tilaus jää nyt tekemättä, kun nettikaupassa on tottakai kalliimmat hinnat kuin messuilla, ja mukaan tulee vielä postikulut. Valitettavasti näin... :(

Anna kirjoitti...

Kaisa, niin ne kissat on :)

Anonyymi, sihteeri ei ole oikein hyödylinen muutakuin tuossa suloistuksessa...

Jenna, voi harmi ettet päässyt. Nettikaupassani on itseasiassa halvemmat hinnat, juuri siitä syystä kun postimaksut ovat kalliit, tulen siinä vähän asiakasta vastaan :)