tiistai 9. lokakuuta 2012

Ilostuksia

Aivan pakko jakaa teidänkin kanssa ystäväni vinkkaaman blogin Advanced Style. Ihania ihania vanhempia rouvia ja herrasmiehiä joilla ei ole tyyli ja persoona kadoksissa. Rautaisia tyyppejä. Niin elähdyttäviä. Sitäpaitsi sain tästä toivoa että upeaa elämää on vielä 91-vuotiaanakin, kun ei enää (ehkä) ole kiire,  ja siihen on vielä mukavasti aikaa saada oma tyylikin kuntoon. Hyvä vinkki oli Countess of Glamourilta budjettipukeutumiseen (ennenvahnaan kun vaatteet tehtiin itse tai teetettiin räätälillä, eikä vaateparsia ollut useita), muutama pusero ja muutama hame, niitä yhdistelemällä ja asusteilla kuka tahansa voi olla glamour. Etenkin siis hatut, huivit ja korut, oi korut, käyttöön. Countessin asusteet ovat vailla vertaa. Hänen mottonsa onkin more is more. Klikatkaa ylhäällä olevaa linkkiä sivuille ja muistakaa katsoa myös videot!

Eiliseen postaukseen lisään siis että ihanat pienet taukohetket päivässä, esimerkiksi tällaisten hauskojen blogien parissa, sysää energiat riittämään pitkälle iltaan! Vielä kun oppisin ottamaan niitä kuuluisia mikronokosia päivän mittaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heippa!
mahtava linkki:) oon oottanu vuosia sitä että olen vanha! sitten voin käyttää ihania pitsejä paljon enemmä, kehtaan ehkä jopa taas laittaa pitsikaulukset, yli yhdeksänkymppisenä aion ommella joka mekon reunaan turkoosia tai pinkkiä pitsiä! ja sitten ne korut, ne korut! voidaan sitten vanhainkodista mesettää toisillemme, mitä koruja on minäkin päivänä löytynyt, etenkin rintakoruja aion käyttää, ne tuntuu nyt liian mammamaisilta, mutta sitten kun on mamma, on¨PALJON mahdollisuuksia!

tsemppiä joulukiireisiin, Rotterdamissa oli kaikkien kauppojen ikkunoissa joulukuusi jo pari viikkoa sitten...
Hanna

Anna kirjoitti...

Voi Hanna, ihanaa :D Minä niin voin kuvitella sinut vanhuksena turkooseissa ja pinkeissä pitseissä ja rintakoruissa! Jo nyt sinun pukeutuminen on niin ihanaa, tässä on vuosia aikaa kerätä runsasta välineistöä glamouria vanhuutta varten. Ja kynnet pitää lakata aina!


Minun mielestä meidän pitää järkätä mieluiten niin että ollaan samassa vanhainkodissa että voidaan lainailla toistemme asusteita. Tai ainakin vaatia bussivierailuja toistemme vanhainkoteihin.

Anonyymi kirjoitti...

hehheh, muista sitten, kun olen pyörätuolissa, hankkia minullekin tuommoinen ihana kukkahattu. Ei aikaisemmin.