perjantai 14. syyskuuta 2012

Habitaressa

Kolmas Habitarepäivä takana ja järkikin vielä ihan tallessa, ajatella, vaikka vähillä unilla on menyt jo pidemmän aikaa. Iltaisin olen aivan tyystin kuitti, vaikka päivät ovat kyllä mukaviakin. Vein Habitareen paljon uutuuksia, olen niitä tiputellut facebook-sivuilleni, tännekin olisin postannut, mutta Elisa sotki jotain nettiyhteydessä niin etten ole päässyt postaamaan mitään tänne muutamaan päivään. Mutta nyt näköjään pelittää. Tässäpä siis uutuus numero yksi, erityisen kiinnostava sellainen koska se on tuotteena minulle aivan uusi:

Akustiikkalevyt. Säännöllisesti minulta tiedustellaan kuvioituja akustiikkalevyjä, olen yhteistyökumppania jo tovin etsiskellyt ja nyt löytyi. Kyseessä on yritys nimeltä Innofusor. He tekevät akustiikkalevyjä ekologisista materiaaleista ja myrkyttömästi. Soveltuu siis linjaani kuin tikki takkiin. Levyt ovat pintaturvetta, liima-aineena muovipullojen muovia, sellaisten pullojen joista ei enää pulloa saa. Koska turve on luonnollisesti hapanta, levy ei pysty homehtumaan. Muissa levyissä tämä on hoidettu suihkuttelemalla booria tai jotain vastaavaa myrkkyä homeenestoksi. Innofusorin levyt ovat lisäksi kauniita ja edullisiakin verrattuna muihin löytämiini levyihin.

Akustiikkalevyn ei tarvitsisi olla tylsä, siis sellainen joita maailma pursuaa. Ei enää harmaita seiniä, tai kikkailuna joukossa jokin punainen neliö tms. Astun kuvaan. Avullani levyihin saa kuvia painamalla tai maalaamalla, siis juuri sellaisen seinän, tai levykokonaisuuden kuin asiakas haluaa. Funktiota ja funktiota samassa paketissa. Omaa ja uniikkia. Hauskaa. Nastaa. Levyjä saa lukuisissa väreissä ja minun kädenjälkeni on periaatteessa ihan mitä ikinä vaan. Tilaaja voi valita jotain mallistostani, tai kohteeseen voidaan tehdä jotain siihen sopivaa uutta.

Sain testattavaksi mustan ja valkean levyn:


Mustaan painoin Jimin valkealla. Hauska seinä tulisi vaikkapa tuollaisista 60cm neliöistä, muutama väri, tai vain kaksi, parilla naamalla.

Valkoiseen levyyn painoin linnun. Pohjapinta on niin kaunis että toimii ihanasti noinkin pelkistetyllä linjalla.

Lähikuva pinnasta.

Ehdin nyt vain kokeilla painamista, seuraavaksi testaan maalaamisen. Jos karhea pinta ei sovellu kaikkeen, voin kuvioida erilaisia kankaita, vaikkapa maalata sileimmälle silkille, ja päällystää levyt niillä. Tällä tyylillä saan aikaan hyvinkin yksityiskohtaisia ja erityylisiä maalauksia. Mitäs sanotte, eikö olekin hyvä juttu?!

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

No on! Jimi on tervetullut lisä tohon kokoelmaan. Erittäin puhutteleva afro!

(Jos voit, ottaisitko kiltti sanavahvistuksen pois, nimim. kirjoitan neljättä nyt ja jos ei mene läpi luovutan, kuten joskus ennenkin).

Anonyymi kirjoitti...

No tämän luulisi herättävän kiinnostusta ja ihastusta.

Anonyymi kirjoitti...

heippa!
tämä ei liity asiaan sinänsä, mutta kerron vain istuneeni tässä nyt pitkät ajat ja vain tuijottaneeni tota blogin reunassa vaihtuvaa kuvasarjaa sun töistä ja kissoista! ihana! :)

Hanna

Anna kirjoitti...

Jenni, sanavahvistus poissa, tuntuu olleen hankala lukea. Jimi on aina tervetullut :)

Anonyymi, näin on!

Hanna, kiva kuulla :)