maanantai 31. toukokuuta 2010

Sisaria

Edelliseen postauksen lisäyksenä ajattelin esitellä pienempien Casuarinaan menneiden maalauksien sisaret. Maalaukset saavat kenties omat nimet siinä vaiheessa kun ne kehystetään.

Kaiken kiireen keskelläkin luon itselleni aina lisää kiirettä, koska uteliaisuus omaan työhöni vie aina voiton järjen äänestä. Nytkin oli maalattava muutama lisäväritys, vain koska halusin nähdä miltä juttu näyttäisi toisilla väreillä. Ajattelen että sallin itselleni nämä joskus turhatkin rönsyilyt, ihan siksi että haluan työni pysyvän minulle juuri niin kivana kuin haluan sen pysyvän. Oli miten kiire hyvänsä, luksusta pitää löytyä. Toisaalta useiden ideoiden kokeilu ampuu minua joskus kintuille koska saatan hämmentää asiakkaitani lataamalla heidän syliinsä liian monia vaihtoehtoja kerralla...

Juuri äsken sain valmiiksi Keinukeijukais-maalauksen, joka kuvataan Plaza-lehden lastenhuoneen sisustukseen perjantaina. Minulla on jo yksi maalaus kuvauksiin valmiina, mutta taas halusin kokeilla eriväreillä saman teeman. Mukavaa katsella miten saman kuvan tunnelma virittyy toisin vain sävyeroilla.

Toisaalta Espan Designtori lähestyy ja minun pitäisi olla kyynärpäitä myöten puuhamassa taidetta sinne. Oh well. Kiva päivä takana, kiirettä mietitään sitten huomenna.Girl With a Peony 2.

Girl With a Peony 3.


Girl With a Peony 4.
See No Evil, Speak No Evil, Hear No Evil 2.


See No Evil, Speak No Evil, Hear No Evil 3.


See No Evil, Speak No Evil, Hear No Evil 2.


See No Evil, Speak No Evil, Hear No Evil 5.


Mikä on suosikkinne?

Ja kuka opettaisi minulle uudelleen pilkkusäännöt?2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei niistä suosikkia pysty valitsemaan, kaikki ovat ihania. Ei suurta hätää pilkkujen suhteen, kuka niitä nykyisin enää käyttää.

Anna kirjoitti...

Minua kyllä vähän vaivaa että muistan jonkin hämärän pilkkusäännön osaksi, sen listan ja-sekä-sekä että-kä-eli-tai-taikka-vain... jne. Mutta en muista pitikö juuri noiden sanojen edelle laittaa pilkku, vai juuri nimenomaan ettei.