sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Habitaren uusia

Terveisiä tämän syksyn Habitaresta! Tosin siitä on jo viikko joka hujahti ottaessa kiinni Habitare-kiireiden alla karanneita sähköposteja, kyselyitä ja listalla alimmaisiksi jääneitä asioita.




Habitareenhan mennään esittelemän uusimpia uutuuksia, niitä esittelin tänä vuonna poikkeuksellisesti kahdella osastolla. Sisustamisen pientavaroiden alueella löytyi Legendat, uutukaiset sekä ikisuosikit, ja Interiore alueelle vein uuden tuotteeni joka on maalattu ja/tai painettu akustiikkalevy. Kuva tästä osastosta yllä.

Akustiikkalevyt saivat varsin ilahtuneen vastaanoton. Tiesin kyllä että monissa kodeissa kärsitään erilaisista akustiikkaongelmista, mutta että etenkin kaikuongelma osottautui olevan hyvin hyvin yleinen. Sisustetaan pelkistetysti, pintamateriaalit ovat kiiltäviä, rakennetaan korkeita huonetiloja kivitaloihin. Markkinoilla olevat levyt ovat kuitenkin soveltuvampia toimistoihin ja julkisiin tiloihin, eikä niinkään koteihin. Vierailijat olivat kovin helpottuneita koska viimeinkin eteen tuli ratkaisu jossa kodikkuuden, eikä sisustuksellisuudenkaan tarvitse kärsiä. Lisäksi teen akustiikkalevytkin tietenkin myös tyystin kustomoituina jolloin kotiin saadaan juuri oikea tunnelma ja värimaailma. Mukava tarjota ihmisille lisää asumisviihtyvyyttä, akustista ja visuaalista rauhaa. Tässäpäs pari esimerkkiä:










Lisää esimerkkejä löytyy nettisivultani.


Otin mukaan toisenkin uunituoreen, valaisimet jotka tehdään kankaistani ja voidaan nekin kustomoida asiakkaalle miltei loputtomiin, muoto, koko, kuvio, väri. Tässäpä pari esimerkkiä (riippuvalaisimia, mutta valaisimet saa toki pöytälamppuihin ja alkalamppuihin yhtälailla):


Legendat-valaisin

 Toinen puoli


 Viesti-valaisin


 Saniainen-valaisin


 Sulka-valaisin


 Kääntöpuoli


Jimi-valaisin

Nyt sitten on mukavasti aikaa ihan normaaleille työviikoille, vapaailloille, vapaille viikonlopuillekin, ainakin kunnes joulukiireet taas yllättävät. Silä nehän tietenkin aina yllättävät. Vaikka kuinka koetan varautua ajoissa ja kaikessa rauhassa etukäteen. Ei se vaan minulta onnistu, ei millään. Siispä nautin nyt parin viikon rauhasta ja lataan akut täyteen uutta virtaa ja energiaa. Aika kiva niinkin.

Uudet legendat postaan tänne aivan pian, jahka ehdin ne kuvata.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja ja kauniita. Toivotaan menestystä!

Satu Ylänen-Campbell kirjoitti...

Upeita kuvia/tuotteita!
Kiva, että sinulla on taas aikaa blogillesikin. : )

Samppanjasaunaporukallemme tekemäsi laudeliinat ovat muuten olleet ahkerassa käytössä, kiitos vielä niistä!

Minullakin on nyt blogi ja elokuussa kirjoitin sinun innoittamanasi toisen osan 'Riia ja...' -sarjaan:

http://nojatuolihaahuilija.wordpress.com/2013/08/18/riia-ja-sirkus/

Hyvää syksyn jatkoa!

terveisin Satu

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa, odotinkin jo päivitystä:) kivoja kuvia! hieno osasto sulla! oli varmasti taas aika urakka. tsemppiä tulevaan sesonkiin, älä uurasta henkihieveriin asti. terkkuja myrskyn jälkeisestä maasta, puistoissa on paljon polttopuuta, mun romppkamut kerää niitä ja polttaa pitkin talvea, on takka muurattu umpeen paloturvallisuusuhkana tai ei.
terkut!
Hanna