lauantai 11. syyskuuta 2010

Rauhaa teille

Minulla oli viime maanantai-iltana jouluolo. Makasin sängyssä unta odotellen ja tuntui joululta. Se johtui siitä että pitkä ja erityisen kiireinen ja viimeisilleen virutettu rupeama (vedin viimeiset työpäivät aamutunneille) oli onnellisesti ohi ja tiesin että saan nukkua rauhallista unta, herätä vaikka iltapäivällä jos haluaisin, eikä seuraavana päivänä tarvitse tehdä mitään. Ei mitään! Oli niin hyvä ja rauhallinen olo, onnellinen.

Tällä viikolla olen sitten keräillyt langanpätkiä, kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. Tehnyt odotamaan jääneitä töitä, paketoinut asioita pois, raivannut työhuoneeni kuntoon. Koska ensi viikon olen lomalla! Ihan oikealla lomalla jolloin en aio edes ajatella töitä (paitsi postitella näyttelykutsut, mutta sitä ei lasketa). Huomenna suuntaamme belgialaisen miehen kanssa eksootiseen lomakohteeseemme - Ruotsiin. Uskotteko että laivamatkat ja Tukholma (jossa yövymme muutaman yön) ovat aivan ihanan erilaisia ulkomaalaisen kanssa koettuna, hänellä kun ei ole ällöttäviä muistikuvia teini-iän örvellysmatkoista. Laivat ylittävät eksoottisuudellaan jopa Ruotsinmaan. Ja belgialainen mies pääsee testaamaan opettelemaansa ruotsinkieltä käytännössä, se luultavasti ylittää jo oman ruosteisen taitoni.

Viikon lopulla saan vieraakseni yhden rakkaan ystävän Kuopiosta jonka kanssa menemme lomateeman mukaisesti Ikeaan. Lauantaista sunnuntaihin pistäydymme Ruotsia eksoottisemmassa maalaismaisemassa toisen rakkaan ystävän luona, pinnistelen jo etukäteen etten kaappaa kissanpentua taskuuni ja juokse... Pakko myöntää että olen ihan täpinöissäni niistä (kissanpentuasioissa ei varmaan koskaan kasva oikein aikuiseksi).

Minusta viikkoni kuulostaa maailman parhaalta, mahassa myllähtää onnentunne. Kissarouvista tulee huolehtimaan mamá jolle olen leiponut pakastimeen maustekakun ja fetapiiraan, ostanut pullon punaviiniä ja kaksi olutta jääkaappiin. Heilläkin pitäisi siis kaikki olla kunnossa.


Nämä vielä nimeämättömät pikkupojat odottavat vierailuani...Sekä serkkutytöt Nuppu ja Sisu


Kuvat yllälinkitetystä blogista

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Oi että iloitsen lomaviikostasi!

Ihan monesta syystä <3

Anna kirjoitti...

Thih :) Tervetuloa!