lauantai 27. helmikuuta 2010

Inspiraatioaika

Elän ihanaa aikaa juuri nyt, sylissäni tempuroi paljon hauskoja, kiinnostavia ja inspiroivia tilauksia ja niiden suunnittelua. Päässäni pyörii unia myöten kuvia ja erilaisia tekniikoita, värejä ja aatoksia joita kuvissa käyttää. Työpöytäni kotona ja atlejeessani pursuavat luonnoksia ja ideoita. Olen hajamielistä seuraa ja vaivun usein omiin aatoksiini pitkiksi ajoiksi. Suunnitteluaika on huikeaa, kaikki tiet avoinna. Sitten täytyy alkaa karsia ja vähentää ja lopulta käydä raakaan työtön kiinni. Kivaa sekin, tietenkin, mutta mikään ei vedä vertoja kun voi olla ja antaa ajatusten pyrähdellä vapaina. Tosin tietenkin kaikki muu jää paitsioon, koti on sekaisin, moni asia jää odottelemaan, eikä ystäville ole 'aikaa'. Mutta pian palaan taas ihmisten ilmoille inspiroituneena ja uudistuneena.


Rantakoski Designsin tyynyjä tämän viikon Me Naiset-lehdessä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Arvasinkin, että olet työntouhussa, kun ei tule juttuja blogiin. Käy kateeksi luomisen vimma, laiskotteluun kirjoihin ruokaan sen sijaan samaistun! Viena I - sanavahvistus spera, hyvä enne: inspera

anna kirjoitti...

Jännä tosiaan ettei virtaa, tai inspiraatiota enää riitä samaan aikaan kirjoittamiseen, pää on siltä osin useimmien nyt tyhjä. Sekin on jännä että laiskoteluun pystyn kyllä!