lauantai 6. helmikuuta 2010

Euro Suomelle

Maikkarin sivuilta viikko sitten poimittu uutinen:

"Kotimaisten tuotteiden suosiminen parantaisi maan työllisyyttä. Suomalaisen työn liiton toimitusjohtaja Pekka Tsupari kertoo, että kotimaisuuden suosimisesta on tehty laskelmia.

- Jos jokainen suomalainen ostaisi 1 eurolla enemmän suomalaisia tavaroita, niin vuodessa siitä tulisi 1000 työpaikkaa. Tämä tietenkin jakautuisi eri toimialojen välillä hyvinkin eri tavoin, mutta tämä on peruslaskutoimitus, kertoo MTV:n Huomenta Suomessa vieraillut Tsupari."

Aika pienellä panostuksella, yhteiseen hiileen puhaltamisella, asioita saisi autettua parempaan suuntaan. Ekologisempaakin olisi.

4 kommenttia:

Kirsti Ellilä kirjoitti...

Hei! Kävin katselemassa noita sinun tuotteitasi. Miksi niistä tuli sellainen olo, että haluaisi ryhtyä itse maalaamaan jotain? Ihmeellinen vaikutus. Ehkä ne vain ovat niin kauniita.

anna kirjoitti...

Voi kiitos! Ihana kuulla. Kehut ovat aina kivoja, mutta erityisesti sinulta koska fanitan kirjoituksiasi suuresti.

Jämähdin koukkuun blogiisi kertaistumalta aikoinaan, luin saman päivän aikana kaikki tekstit (tunteja), taian teki kuuro kissasi ja luoksenne kelluneet pelastusliivit pilleineen.

Kirsti Ellilä kirjoitti...

Voi, nyt minä vuorostani tulin hyvin iloiseksi. Sitä on tosiaan viiden vuoden aikana tullut kirjoitetuksi paljon, mitä ei enää muistakaan. Muistan kyllä nuo pelastusliivit, mutta en tajunnut kirjoittaneeni niistäkin. Joskus sitä miettii, että mitä niille kaikille blogiteksteille aikojen lopussa tapahtuu:-)

anna kirjoitti...

Hyvä teksti ei mene ikinä hukkaan :) Ilahdutaa kuukausia sen jälkeen kun kirjoittaja on ne jo unohtanut.