sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Niitä ihania asioita

Jopa on taas aikaa vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Kaksi suurempaa dead-linea on ihanasti ohitettu, kaksi isoa vielä jäljellä (sekä pari pienempää). Lisäksi pitäisi saada nettikauppa kasaan tämän kuun sisällä. Kiire jatkuu kiivaana edelleen siis. Olen herkullisesti raivoisassa työvireessä, näin minulle aina käy kun on kiire. Jaksan painaa pitkiä päiviä ja olen motivoitunut joka solullani. Sitten kun on aikaa lomailla, menee päiviä että saan itseni laiskotelufiilikseen. Ja siitä takaisin työvireeseen pääseminen onkin sitten taas tahmeaa.

Ihania asioita tällä hetkellä:
  1. Kahvi, erityisesti latte punaisella maidolla.
  2. Tuoreet mansikat joissa on ihmeellisesti makua. Miten ennen oli niin mauttomia vetisiä ne ensimmäiset ulkomaan mansikat?
  3. Kesän alkaminen ja miten huumaavasti kaikki uudet kasvut tuoksuvat. Koivut, ruoho, poppeli, kaikki idut ja tulokkaat. Iltapyöräilyllä haukon keuhkoihini mahdollismman paljon tätä ihanaa.
  4. Polkupyörä jolla nollaan työasiat päästäni kotimatkalla. Yömyöhän juoksu-pyörälenkit belgialaisen miehen kanssa.
  5. Äänikirjat (niistä lisää pian).
  6. Uudet asiat. Olemme muuttamassa uuteen asuntoon ensi kuussa, ihanaa. Uusia työideoita pursuaa. Uusia haasteita. Uudet superhyvät Ecco-lenkkarit. Uusi sohva joka saapuu sitten uuteen kotiin.
  7. Eriskummallinen Vikas Swarupin melkein dekkari joka sijoittuu Intiaan.
  8. Itseleivotut valkosipulisämpylät uunista, Oivariinin kera, aamupalalla.
  9. Hiljaisuus, sohva ja läppäri, kissat kummallakin sivulla. Toinen nukkuu ja kuorsaa, toinen kehrää.
Ei hassumpaa tämä elämä, ei. Nautinnollista sunnuntaipäivää teillekin arvoisat ystävät!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon ihania juttuja elämässäsi Anna!Kivaa!Mihin muutat?

Anna kirjoitti...

Juu, ne pienet ilot on niin isoja :) Muutetaan n.30m etelään siitä missä nyt asutaan. Meille on näköjään jäänyt Laajasalon luonto ja rauha veriin :)