perjantai 3. helmikuuta 2012

Ravintolapäivästä lisää

Ravintolapäivä lähestyy, se on siis huominen. Kävin eilen toisen Kraftin jäsenen kanssa somistamassa ravintolan, pöytiin tuli Rantakoski Designsin liinat ja 'maljakkoihin' Elohiiren huopakukkasia (haluan heti kotiini samoja kukkia, miten helppo kaunistus kattaukseen, ei tarvitse huolehtia kastelusta ja kukkien tuoreudesta). Seinille nostimme Maarit Kontiaisen ihastuttavaa grafiikkaa. Meillä oli hauskaa. Itse huomisen teen muita töitä joten en pääse keittoa tarjoilemaan, mikä harmi. Uskon että Bckin talossa on hauskaa, kertakaikkiaan.

Unohdinkin mainita että keiton saa myös kauniiseen kulhoon jonka voi sitten ottaa mukaansa, hinta on silloin hieman 6e kalliimpi, kulhosta riippuen. Ajatus on että keiton nauttija tukee näin myös suomalaista keraamikkoa! Muunmuassa Kraftin Kirjavaa Kippuraa.

Siispä, Bockin talosta herkullista luomupunajuurikeittoa smetanalla, itsetehtyä leipää ja lähdevettä, huomenna klo 11-15, osoitteessa Aleksanterinkatu 20. Tervetuloa!Paikalle pääsee ratikoilla 1, 7A, 4, 4T ja 3TTiedättehän nämä isot vanhat pullot joissa kaiketi olutta oli. Kukka joka on pullossa on mahtavan kokoinen ja tarjoilupöydän kuningas!Ruokailijoille avautuu mukava näkymä Senaatintorille.


Oranssi-pinkki pöytä tulee huomenna notkumaan herkkuja ja viereinen beige kauniita astioita.Jägerin hyvä koristus sanoisin :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko soppaa siis aina? onko siis mahdollista mina paivana tahansa syoda lounasta sun liinojen aaressa? olen taas huonosti perilla asioista...

Hanna

Anna kirjoitti...

Heippa Hanna, harmillisesti tämä oli vain yhden päivän tempaus. Pitää odottaa seuraavaa Ravintolapäivää, varmaan viimeistään kesällä järkätään seuraava.