maanantai 3. lokakuuta 2011

Oma ystävämyyntini

Istun jäleen puotilikkana Kraftissa, Bockin talossa. Sade lotisee katukivillä, tuoksuu syksyltä ja on jotenkin ihana pesiytymisen tunne. Tämä talo kestää tuulet ja säät, esi-isät pitelevät tiukasti nurkista kiinni, nipistävät kattoparruista pitkillä sormillaan. Turvallista ja tunnelmallista.

Seuraava Bockin talon tempaus on ystävyysmyynti 26.10. Tervetuloa viimeistään silloin tsekkaamaan mitä kaikenlaista ihanaa täältä löytyykään!

Tästä innostuneena aloitin Rantakoski Designsin Facebook-sivuilla oman etukäteis-ystävyysmyynnin, kiittääkseni ja ilahduttaakseni ystäviäni. Koska kaikilla ei kenties ole Facebook-tiliä ajattelin laajentaa ysmyn tänne. Halusin että teilläkin, rakkaat BlogiYstävät on sitten etuoikeus Ystävyysmyyntituotteisiini. Jokaista tuotetta on sitten tarjolla vain yksi kappale!

Ysmyn aloittaa Hiirenvirna, sisustustyynyillään. Tyynyjen koko 65cm x 65 cm. Ovh 110e, ja teille rakkaat ystävät 60e. Kun löydät sen tyynyn joka kuuluisi juuri sinun sohvallesi tai sängyllesi, varaa se sähköpostilla anna(at)rantakoskidesigns.fi. Tyynysi voit noutaa Rantakoski Designsin pajalta Herttoniemestä, Kraftista Bockin-talosta, tai tilata se tulemaan postitse. Kiitos ja kumarrus!Turkoosin tyynyn kääntöpuoli on tumma sininenVihreän tyynyn kääntöpuoli on sininen


Punaisen tyynyn kääntöpuoli on syvä tumma punainen, hiirenvirnan kukista löytyy ripaus kimalletta.

Tyynyt ovat käsinmaalattua ja -painettua paksua ekologista Canvas-puuvillaa, sisustyynyt täytetty patjateollisuuden ylijäämärouheella joka ei tule litistymään käytössä (sopii hyvin lattiatyynyksi). Molemmat konepesunkestäviä.


2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

OIJOIJOI! Ihania!

Anna kirjoitti...

Kiitos kaunis Jenni :)