sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Joulupukin pajasta, päivää

Paja alkaa täyttyä kuivavista ja viimeistelyä vaille olevista tilauksista ja joulumyyjäistuotteista. Kiva nähdä kiireen tuottamia tuloksia, mutta tila alkaa käydä ahtaaksi. Onneksi ensi viikolla tyhjenee ja pian kiirekin alkaa hellittää.

Pöydällä kuivaa viimeinen Glamour-kauneuslaukkusatsi, orsilla kuivaa 70 joulun uutuutta, Glamour-keittiöpyyhkeitä, ja pinkki Marlene-kauneuslaukkukangas.


Osa pyyhkeistä jäi vaille orsi-tilaa ja joutui lattialle juuri painamieni tiskirättien joukkoon. Silityslaudalla odottavat pinkit kylpypyyhkeett pesukonevuoroaan.


Jo pestyjä mustia pyyhkeitä silitysvuoroon menossa, harmaat odottelevat kuivamista.


Toiset joulun uutuutuotteet ovat Glamourit lasinaluset. Niille ei enää löytynyt mistään kuvatustilaa ja jouduin asettelemaan ne varoen sohvalle.


Tulin yllättäen hyvälle tuulelle kun sohvalta hymyili vierivieressä niin monet iloiset kasvot!


Lasinalusia kiertää kaikkia ikkunalautojakin, nuo neljä jäivät tyystin vaille paikkaa. Pöydällä leikattuja kauneuslaukkuja ja pehmustevanua ompelua odottamassa. Kahvipannu on porissut kuumana useaan otteeseen päivän mittaan, se on ollut rakas ja arvokas apulainen pitkissä päivissä.

Huomaatteko että sisälle paistaa kirkas aurinko? Ihanaa!

Ensi viikolla minut löytää Glamoureiteni kanssa Naisten Joulumyyjäisistä Katajanokan Wanhasta Satamasta, G-salista. Myyjäiset ovat avoinna 2-6.12, to-la 10-19 ja su-ma klo 10-17. Tervetuloa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau miten paljon kaikkea. Kunnon tekemisen makua!! Ja kaikki näyttää niin kivalta.

Anonyymi kirjoitti...

runsasta ja värikästä. Ja kaunista. On riittänyt hommia...

Minna kirjoitti...

ihanoita!

anna kirjoitti...

Kiitos kaunis joulupukin pajasta :)