
New Yorkissa Paul alkoi pitämään blogia nimeltä Sweet Paul. Kirjoitti ruoasta, tarjosi reseptejä kauniiden kuvien kera (reseptit ovat kuolattavan houkuttelevia lohturuokia, usein niistä tihkuu suklaata suklaan päälle, oih), kertoi tarinoita koirastaan ja tarjoili lemmikkiajatuksiaan, askarteli heille vaatteita, kokkaili ruokia, järjesti juhlia, väsäsi erinnäisiä tarvikkeita, Paul sisusti ja askarteli (paitsi ettei hänen askarteluistaan oikeastaan voi käyttää sanaa askartelu, ne ovat käsintehtyjä sisustusesineitä, taidokkaita, tyylikkäitä ja hauskoja), stailasi kotiaan ja toisten koteja, kertoi työstään lehtistylistinä ja sisustajana, suunnitteli juhlamenyitä katauksineen ja teemoineen. Blogista tuli niin suosittu että New Yorkin blingjuhlia vedettiin usein Paulin teemalla, tai panoksella. Blog sai myös tunnustusta mediassa, mm. Lontoon Times rankkasi sen sijalle 22 sisustusblogilistalla.
Nyt Paul on saanut juuri toteutettua rakkaan unelmansa. Hän on saanut oman lehden Sweet Paul. Lehden saa selattua nettiversiona täältä. Minusta lehti on ihastuttava. Siellä on ruokaa, herkkuja, leivontaa, sisustusta, lemmikkiasiaa, lapsille kivaa, stailausta, kaikki itsetehtyä ja -tehtävää. Ihanan monipuolinen katsaus, kaikki on taidolla tehty, niin kaunista katsoa, mukana muutama kiinnostava artikkelikin. Kaikessa on jokin kiva lähestymiskulma joka on jollain tapaa aina tuore.
Minua niin taas ilahduttaa miten erän ihmisen intohimosta keriytyy ihana ura ja unelmat toteutuvat. En kyllä yhtään epäile ruhtinaallista työn ja sitkeyden määrää joka tähän pisteeseen mennessä on kulunut. Hatunnosto Paulille.
Maistiaisia Sweet Paul blogista:








Ps. Paulin blogilinkkilista on myös herkullinen ja pullollaan aarteita. Löytyy Sweet Paul-blogin oikeasta marginaalista.
2 kommenttia:
Onpas luova tyyppi, herkullisen näköuisiä ruokia ja leivoksia. Kiitos kovasti vinkistä ja linkistä!
Kiitos kovasti kommentista, löysin sinun blogisi samalla. Meillä on Norjainnostus nimittäin, belgialaisella miehelläni se on ollut jo kauan, eli sattuipa sopivasti!
Lähetä kommentti