torstai 5. elokuuta 2010

MadeBy

Rantakoski Designsilla on oma kauppa MadeBy-sivustolla. Jokos olette käyneet tutustumassa? MadeBy on viime keväästä saakka toiminut suomalainen verkkokauppa joka tarjoilee laadukkaita ja uusia design-tuotteita useilta eri suunnittelijoilta. Lisäksi se on paljon muuta, taitelijoiden tekstejä ja haastatteluja Blogi-osiossa, hauskoja tempauksia ja tapahtumia.

Kuun 28-29 päivä, Helsingin Design-viikon aikana järjestettävässä Design Marketissa Kaapelitehtaalla, Madeby:llä on oma Design-osasto, showroomeja, näyttely, muotinäytös ja muuta hauskaa juhlintaa. Osallistun sinne omalla osastollani ja odotan tapahtumaa malttamattomana (lisää infoa lähempänä tapahtumaa).

Lisäsin sivupalkkiin MadeBy-napin. Klikkaamalla siitä pääsee sujauksessa siirtymään MadeByn sivuille ja lukemaan lisää. Päivitin myös omaa kauppaani ja lisäsin Glamouria "Sisustus"-osioon, sekä "Laukkuihin". Jään itse usein koukkuun kun uusia päivityksiä, tai suunnittelijoita esittäytyy. MadeBy on ihania asioita pullollaan ja kasvaa päivä päivältä.

Ei kommentteja: