keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Pari uutta lämpöistä

Huhuu! Hengissä ollaan, ollaanko siellä? Tänään on ensimmäinen päivä naismuistiinn että on vain normaali määrä töitä edessä. Ei siis 14 tuntista päivää! Istun peräti kotisohvalla pyjamassa, saan olla näin koko päivän, oi onnea. Tänään töitä tehdään vaan koneella. Huomenna on sitten toinen juttu, suuntaan kimpsuineni kohti Tamperetta ja Kädentaitomessuja. Kamat on jo miltei jo pakattu. Huomenna pientä säätöä vielä. Kolmet messut jo takana ja viidet edessä. Varauduin ostamalla elämäni ensimmäiset tukisukat.

Kanssasisariltani olen nyt huomannut että he hoitavat bloginsa ja Facebook-sivunsa kiireaikoina paljon paremmin kuin minä. He postaavat lyhyesti ja usein. Äärettömän viisaita ovat, lyhyitäkin juttuja, tilannekatsauksia, on kiva lukea. Miten olenkin itse tällainen kaikki tai ei mitään-suuntaan kallistuva tyyppi. Että aikaa pitää sitten olla kunnolla ennenkuin voin mitään postailla. Tai sitten minun pääni tila on vaan rajatumpi eikä sinne mahdu edes lyhyitä juttuja. 

Tajusin etten ole teille esitelly muutamaa uutuutta, syksyistä sellaista. Pehmeitä, paksuja, ihania huppareita, sekä suklaanruskeita kylpytakkeja. Liitän ne tähän, laitan kahvin kiehumaan, villasukat jalkaan ja alan töihin. Mukavaa päivää teillekin ja jos tulette Tampereelle, tulkaahan moikkaamaan!

Legendat-hupparit:

 Mister Clint Mister Jimi
 Mister John hupparissa sekä pitkähihaisessa trikoopaidassa Mister Kekkonen myös hupparissa ja pitkiksessä


Legendat-kylpytakit pinkillä painatuksella, voi aaah!Tuota ihanaisen retroa maitosuklaan ruskeaa sain myös pyyhkeinä, mutta painoin ne eri aineella retrompaan suuntaan, kuva sinapin keltaiseen vivahtavalla beigellä. Löytyy kaikki hahmot, mutta laitan teille maistiaisen vaikkapa Heminway- ja Hitch-kasvopyyhkeistä kun herrat eivät pääseet muutoin tänään esiintymään.
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja ovat. Toivotaan hyvästä syystä hyvää myyntiä!