lauantai 5. maaliskuuta 2011

Queen of the rings

Ystävä linkitti Etsystä aivan ihanan korukaupan nimeltä Artisanlook. Käsintehtyjä hopeakoruja joissa on juju joka jollain tapaa uusi ja tuore. Erityisesti rakastan kiehtovaa kerroksellisuutta ja kaunista tekstuuria leveissä sormuksissa. Kaikilla koruilla on kauniit nimet jotka onnistuvat luomaan fiiliksen että jokainen heistä on ihan oma yksilö.


Our Life Together

Shine

I Gave You My Love

Nothing Else Matters

Täytin vuosia tammikuussa ja jotenkin nämä sormukset kummittelivat mielessä. Kummittelivat kummittelemistaan, alati vain. Kappas vain, niinpä peijakkaat tekivät. Niinpä... köh... lähetin kevyen vihjeen belgialaiselle miehelle sähköpostilla (viisi mallia joista joku voisi olla iloinen ...öhem... yllätys). Belgialainen mies otti mitat vanhasta sormuksestani (jonka annoin hänelle ihan vaan jos sattuisi olemaan tarpeen) ja teki viisaana miehenä tilauksen. Tilauksen joka oli mielestäni (ihan muuten vaan mainiten) minusta se viidestä kaunein. Ja kas viime viikolla posti toi Israelista paketin. Oih ihanaa yllätystä, sain parhaimman myöhästyneen syntymäpäivälahjan!


Tämän josta olen suuresti iloinen.
A Way of Life.


Lisää ihania malleja Artisanlookin kotisivuilta. Harmi että seuraavaan synttäriin pitää odottaa vielä niin pitkään. Mallisto pursuaa houkutuksia. Onneksi voi keksiä kaikenlaista syytä miksi lahjoa ihan itse itseään...2 kommenttia:

Rva Pulmunen kirjoitti...

ui juku! ihania! Nothing else matters on minun lempibiisejänikin-tahtoo semmosen!! Kauniin olet saanut!

anna kirjoitti...

Minäkin pohdin pitkään Nothing Else Matters-sormusta pitkään mutta tulin sitten siihen tulokseen että se muistuttaa hieman vihkisormusta kultaisen päällysrenkaan takia.

Ja biisi on hieno myös :)