keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Uutta kun on kevät!

On taas eletty täällä hektistä aikaa työsaralla. Mutta siinä kaiken melskeessä sain viimeinkin käsiteltyä loput uutuuskuvat viime viikonloppuna. Mukava tunne kun saa viimein jokin järkälemäisen köntän tehdyksi, oijoi ihan siinä saa olkapäille itseään taputella. Ja ensi viikonloppuna minulla on jopa vapaapäivä (se onkin mukana päivä, tapaan vanhoja rakkaita ystäviä Belgia-ajoilta).  Viime aikoina olen ollut jotenkin ihanissa fiiliksissä, olen huomannut että elämässäni on hienoja ihmisiä jotka ovat juuri nyt tuoneet elämääni jotain harvinaisen arvokasta ja tuikitarpeellista. Silläkin uhalla että kuulostan sandaali-luomu-piipertäjältä sanon että olen kiitollinen ja että kiitollisuustila näköjään vetää puoleensa lisää asioita joista saa olla vielä enemmän kiitollinen. Johtuneeko siitä että itse on hyvällä fiiliksellä liikenteessä. Ken tietää. Mutta erittäin hyvä näin.

Takaisin niihin uutuuksiin kuitenkin, noista muista kivoista jutuista lisää myöhemmin. Tässäpä teillekin muutama uunituore kurkattavaksi:


Tällasii essui ois


Ja essuille kaveriksi patakintaita
 Miesmiehille Baarimestarin-essut


Sitten ois räleen värisiä kauppakasseja kun on kerta kevät
Ja niin, patakintailla kaveriksi patalaput 


Ihanaa kun on aurinko ja kevät, fiilistelen näissä uusissa tuotteissa väreillä, kesän terassi-illallisilla, grillaamisella, puutarhakutsuilla. Isäntäväki kehtaa esiintyä ihan essut legendaarisesti päällä. Kuulen korvissani kilisevät lasit, haistan mehukkaat grillipihvit ja kärvähtävät maissintähkät, pehmeät kesäillat, naurua, iloista ja vapautunutta kesäyhdessäoloa. Kavereita ja perheitä. Jääkylmää skumppaa joka kuohuaa ulos nenästä jos hiukan varomattomasti skoolaa.

Kaikki uutuudet löytyy täältä.  Lisäksi täydensin lukuisia loppuunmyytyjä tuotteita.

3 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Iik, kevätvärit!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kivoja. Ja Wodelle kehuja . essu on paljon enemmän edukseen komean miesvartalon verhona. Arvannet kuka

Anna kirjoitti...

Anteeksi myöhäiset kommentit ja vastaukset. Jokun kummaus että kommentit tuli mulle vasta nyt kaikki kerralla.

Jokke, eikö ole ihania nuo värit! Huomasin juuri että huppareihinkin oli tullut röyheä turkoosi ja sain laatikollisen aivan huikaisevaa kevätivihreetä luomu t-paitaa. Jo tätä valjua talvea olikin ihan tarpeeksi :D Kiitos kommentista!

Anonyymi, kerron Wodelle :)