perjantai 22. maaliskuuta 2013

Uusia seurattavia

Olen löytänyt pari uutta kivaa blogia, vinkkaanpa teillekin. Jos vaikka on ylimääräistä aikaa viikonloppuna käsissä. Itse ajattelin lukea niin paljon kuin viikonlopussa on tunteja. Aika rankka ja pitkätuntinen viikko takana, en meinaa malttaa odottaa iltaan että laiskotteluviikonloppu alkaisi. Siihen kyllä mahtuu töitäkin, valitettavasti, mutta myös pitkiä yöunia ja rentoutumista. Ehkä parhainta on että voin illalla nukahtaa sohvalle, kissa lonkan päällä, kirja kädessä, pää vasten belgialaisen miehen kylkeä, joka naputtelee jotain läppärillään. Se hiljainen napunapu vie minut aina ihan syvimpään uneen ja autuuteen. Niin, ne blogit:

Moottoritiellä on puuma, blogi onnellisen ihmisen elosta sen jälkeen kun möi omaisuutensa ja matkasi Indonesiaan, nyt reissua on mennyt puolitoista vuotta. Jämähdän näihin reissublogeihin usein ja tämä tässä on kerrankin hauskasti kirjoitettu. Siinä on kissojakin. Iso bonus.

Kukkapilliin törmäsin kun etsiskelin selityksiä intialaisten ruoka-annosten nimille. Ulkomaablogi jossa asustetaan Intiassa, suomalainen vaimo ja intialainen aviomies sukuineen. Kiinnostavaa. Hipulla on myös ruokablogi jossa, yllättäen, intialaista ruokaa, Tamarind heaven. Tätä blogia ei enää päivitetä, mutta reseptejä löytyy tallessa. Kukkapillin "Kivoja blogeja muualla" linkkien alta löytyy lisää ulkosuomalaisblogeja. Kivoja sellaisia siis.

This is not the life I ordered, blogi savolaisparisuhteesta ja savolaisista mielentiloista, savolaisessa maailmassa. Savolaissyräimeni hyrisee. Herkullisen kuivaa huumoria.

Lempisisustusliike Casuarinallakin on nykyisin oma blogi.

Karkkipäivä, kosmetiikkaa. En olisi voinut kuvitella että seuraisin kosmetiikkablogia mutta näytän nyt seuraavan. Minut koukutti luonnonkosmetiikan testailut. Hurahdin Esthelle &Thild:n luomurasvoihin Karkkipäivän ansiosta. Ovat muuten ihania tuotteita, suosittelen.

Karppaamisesta kiinnostuneille kaksi hyödyllistä ruokablogia, kivoja reseptejä pullollaan, Hiidenuhman keittiössä ja Karppiherkkuja.

Muita mukavia blogeja sivun oikeassa alalaidassa. Onko teillä vinkata lisää mukavia blogeja? Otan mielihyvin vastaan.


Ei kommentteja: