lauantai 22. syyskuuta 2012

Uutuuksia tarjoiluun

Olen niin onnellinen. Istun nimittäin sohvalla yöpaidassa  klo 14.52. Minulla on vapaapäivä! Edellisestä onkin pitkä aika. En aio vaihtaa päivävaatteita päälle koko päivänä, en ihan uhalla aio. Keitin jo toisen pannullisen kahvia, söin suklaata. Ammupalaksi pizzaa. Sohvalta. Telkan edessä. Katselen Cranfordin naisia. Törkeää ja laiskaa meininkiä eikä hävetä yhtään.

Jotta elo ei menisi ihan kokonaan hunningolle, ajattelin laittaa tänne muutaman uutuuden lisää. Tarjottimia, juustotarjottimia ja lasinalusia. Jos vaikka tekin laiskottelisitte sohvalla surffailmassa internetin ihmemaailmassa. Laiskaa ja rentouttavaa lauantaita!

Hitchcock Hemingway Jimi


Legendat

Lasinalusia, kaikki yhdeksän legendaa seitsämässä eri värityksessäLisää tarjoilu-uutuuksia nettisivuillani, klikkaamalla tästä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja. Nyt on sitten Marilynfaneillakin Marilyn. Huomenna onkin sellainen Marilynin elokuva, etten muista nähneeni

Thilda kirjoitti...

Vähän viiveellä kattelin alkuvuoden Maalla-lehteä ja ihastuin! Etsin sivusi ja näähän kolahti heti! :)

Plg kirjoitti...

Livenä olivat TODELLA upeita! Kävin tsekkaamassa osastonne SA-messuilla, vielä hienompia siis luonnossa - linkitin omaan blögiini sekä kaupan, että blögisi!

Anna kirjoitti...

Oliko hyvä leffa, Anonyymi?

Thilda, kiitos kaunis :) Ihana blogi sulla!

Polgara, kiitos kaunis sinullekin. Sehän se onkin suuri probleemi, erityisesti tekstiilituotteissa, että kuvissa ovat aina niin blaah verrattuna liveen. Tekstuuri, hypistelytuntu yms kadoksissa kuvista... En saanut nyt blogiasi auki, mutta koklaan pian uusiksi!