sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Niin metsä vastaa...

Kiirettä on vielä piisannut mutta samalla olen pohdiskellut tätä blogiani ja miettinyt että itseriittoisesti täällä postailen asioita joita päässäni sillä hetkellä pyörii. Ihan tuosta vaan naputtelen menemään. Mutta mitähän te haluaisitte lukea arvon lukijat? Nii-in, ajattalemisen arvoinen asia, eikö? Onko kenties jotain jota ei ole niin paljon kuin haluaisitte, tai ei kenties laisinkaan? Tai onko joku tylsää ja turhaa? Laitoin oheen pienen kyselyn ja toivoisin hartaasti teidän siihen vastaavan. Voitte äänestää useitakin vaihtoehtoja. Otan mielihyvin ja ilolla ja rakaudella vastaan kaikki kommenttilaatikkoon jätetyt pyynnöt ja toiveet, risutkin! Ja jos haluatte puhella ihan kahden kesken, sähköpostilla se sopii: anna(at)rantakoskidesigns.fi.

Palkitsen teidän panoksenne niin että vastanneiden kesken arvon keväisen keittiöpyyhesetin. Henkilöt saatte valita ihan itse. Ken haluaa osallistua arvontaan jättäköön kommenttilaatikkoon puumerkkinsä.


Vaikkapa nämä kaksi arvonherraa?

12 kommenttia:

Aino M. kirjoitti...

Täkki ja torkkupeitto on oma lempiblogini. Lähiaikoina vaan ei ole ollut aikaa lukea oikeen mitään... Kaikenlaiset postaukset on tervetulleita, koska osaat ilmaista ne niin ihanan taitavasti. Tästä blogista tulee aina hyvä mieli, kun sitä lukee!

Misu kirjoitti...

Ääni annettu. :)

Anna kirjoitti...

Kiitos Aino, sinä se jaksat aina olla niin ihanan kannustava!

Kiitos Misullekin äänestä :)

Henna A kirjoitti...

en ole juuri oppinut blogeja seuraamaan... Pitäisi. Inspiroi heti, kun parikin juttua lukee :)

Jenni Kyllönen-Peltoniemi kirjoitti...

Moi! Jatka vaan samalla linjalla, on kivaa lukea elämästä mutta myös työstäsi!

Himoitsen kekkosta <3

Anna kirjoitti...

Kiitos kaunis Henna ja Jenni. Laitan teidätkin arvontalistalle :)

Raitsu kirjoitti...

Anna, sinun juttusi ovat aina niin eläväisiä, niitä on mukava lukea kertoivatpa ne sitten mistä tahansa. Kiitos tähän astisista jutuista, näpyttelehän vaan lissää :)
Hyvää vappua!

Anna kirjoitti...

Kiitos Raitsu :) Ja hauskaa vappua sinnekin!

Raitsu kirjoitti...

Huhuu... täällä jo kaivataan tarinoitasi :)

Anna kirjoitti...

Kiitos Raitsu huhuilustasi :) Karmea deadlinekiire on ottanut minut valtaansa, kapasiteetti käy pahasti vajaalla, aika- ja pääkapasiteetti siis.

Raitsu kirjoitti...

Tsemppiä ja auringonpaistetta kiireen keskelle! :)

Anna kirjoitti...

Kiitti Raitsu, täällä tsemppailaan ja varastin pikkuhetken auringossa meren rannalla työmatkalla. Ihan istuin penkille ja kehittelin pisamia!