sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Swee-heet Sunday

Minulle oikea tapa viettää sunnuntai on olla tekemättä mitään. Paitsi laiskotella. Lojun sohvalla, luen kirjaa torkkupeittoon kääriytyneenä, kuuntelen hyvää musaa, surffailen välillä netissä, saatan katsoa jonkin tallennetun elokuvan, napostelen ja murustelen, keitän vaniljalatteja, tai kermavaahtokaakaota, käännän laiskasti kylkeä ja häiritsen sikeästi nukkuvaa Ytte-kissaa.

Ytte tietää milloin on sunnutai, se tulee jo ajoissa sohvalle nukkumaan, tietää että silityksiä ja kylkeen käpertymistä on luvassa, ehkä joku pieni makupalakin päivän mittaan. Minulle seura sopii oikein hyvin, pehmeä, kehräävä, tai kuorsaava otus on osa sunnuntain parhautta.

Veikko-kissa on tylsistynyt sunnutaisin, kukaan ei tee mitään kiinnostavaa, paras kylkipaikkakin on jo varattu. Yleensä se postaa belgialaisen miehen työpöydällä kun mies selaa viikon uutisia ja tapahtumia. Mieluiten se haluaisi olla keskipisteenä näppäimistöllä, mutta saa siitä hatkat, joutuu sitten liimautumaan kyynärpäähän. Lopulta mies heltyy nostamaan Veikolle tyynyn näppiksen viereen. Karua on meidän sunnuntaielo.




Ytte on jo asemissa (kuorsausta).




Veikon sunnuntaiherkku (maiskuttelua ja hampaiden narskutusta)


Armaisaa ja laiskaa sunnuntaita myös teille kaikille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kuulostaapa mukavalta ja totaalisen laiskalta. tuo vaatii kyllä luontaista lahjakkuutta - ja ehkä harjoittelua?

Minna kirjoitti...

voi että tykkään näistä!

Anna kirjoitti...

Anonyymi, jotenkin tuntuu että olisiko kommentti siltä joka on minua opettanut laiskottelemaan?

Minna, kiitos :)